Kočnerova proměna: Trpěl silnou nadváhou, tak si nechal zmenšit žaludek!

Jméno kontroverzního podnikatele Mariána Kočnera vzbuzuje od roku 2018 hrůzu i v Česku. Ačkoliv ho soud zprostil obžaloby, veřejnost je přesvědčena, že právě on vydal pokyn k vraždě novináře Jána Kuciaka. Drahé sako, vlasy načesané dozadu a především zlověstný úsměv na tváři, ačkoliv mu ještě donedávna hrozilo doživotí, auře nejobávanějšího gangstera na Slovensku jen přidávají. Před několika lety přitom Kočner vypadal úplně jinak.

V dobách největšího blahobytu, zejména na přelomu nechvalně proslulých devadesátek a nového tisíciletí, se například na Kočnerovi podepsaly časté návštěvy nejrůznějších rautů a drahých restaurací.

Trpěl totiž silnou nadváhou. Nijak se za ni ovšem nestyděl a často se fotil během luxusních dovolených. Tehdy ještě nebyl spojován s žádnými vraždami, vyhrožováním a miliardovými podvody, takže se lidé na Kočnerův účet dobře bavili. 

Pravda je, že když k tomu připočteme ještě knírek, který tehdy nosil, působil slovenský podnikatel jako postavička z komiksu.

Marián Kočner

Na vzhled a celkově svou image začal Kočner dbát, když se o něj jakožto o luxusem obklopeného pracháče, který se pohybuje mezi celebritami a nejvyšší smetánkou, začala zajímat média. Dostal tehdy nelichotivou přezdívku Brucho (břicho).

Marián Kočner prošel výraznou proměnou.

Aby se nadváhy zbavil, podstoupil Kočner operaci gastrického bypassu. Zjednodušeně řečeno mu uměle zmenšili žaludek.

Pak vydatně zhubl, na jeho postavě ale proměna zanechala stopy.

Marián Kočner

Otázkou je, zda se Kočner dokáže udržet ve formě i ve vězení. Ačkoliv byl zproštěn obžaloby v případu vraždy novináře Jána Kuciaka, už v únoru byl odsouzen na devatenáct let za falšování směnek TV Markíza.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:00 úterý 5. ledna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 24
  • 23
  • 19
  • 19
  • 12
  • 9