Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Zpověď matky MasterLháře Marka: Pervitin, tráva a napadení nebohého seniora

    Celé Česko dojal příběhem o zlé matce, která ho v sedmnácti letech vykopla z domu. Pak se ukázalo, že spíše než MasterChef je Marek Kühnel (26) MasterLhář a také pěkný sígr! V pondělí večer ujížděl zdrogovaný policii, projel zátarasy a schovával se v křoví. Vzhledem k tomu, že měl problémy se zákonem i dříve, šikovnému kuchaři z oblíbené televizní show hrozí, že skončí za mřížemi. Expres.cz mluvil s jeho zoufalou matkou Janou, která nad ním už dávno zlomila hůl a prozradila na něj věci, z nichž tuhne krev v žilách!

    Podle Jany byl její syn Marek úplně normální dítě. Dobře se učil, měl dobré vztahy se svou rodinou a rád sportoval. 

    Byl šikovný fotbalista, dokonce se zúčastnil výběru talentů v pražské Spartě. Jakmile nastoupil na střední školu, prý se chytil špatné party a začal se měnit v nenapravitelného grázla.

    Marek Kühnel byl talentovaný fotbalista a zkoušel se prosadit i v pražské Spartě.

    „Dostal se mezi jiné lidi a myslím, že už v té době začal s marihuanou. Pak to šlo jen z kopce. Chyba byla ale i z mé strany, měl ode mě hodně volnosti a já na něj měla málo času kvůli práci,“ zoufá si maminka Marka Kühnela, který zazářil v loňské řadě televizní show MasterChef natolik, že okamžitě začal pracovat jako kuchař ve slušné restauraci.

    V pořadu dojal porotce i diváky svým příběhem, že ho v sedmnácti letech vykopla z domu jeho vlastní matka. S tím paní Jana absolutně nesouhlasí a Expresu nabídla svou vlastní verzi.

    „Je to lež. V době, kdy jsem ho v sedmnácti letech údajně měla vyhodit z domu, jsem mu naopak zaplatila oslavu osmnáctých narozenin. Bylo tam asi třicet lidí. Udělala by tohle matka, která své dítě vyhodí?“ ptá se paní Jana, která se dále svěřila, že svému synovi v osmnácti letech také zařídila a zaplatila společné bydlení s jeho přítelkyní.

    „Když měl Marek nastoupit do čtvrtého ročníku, oznámil mi, že tam chodit nebude, že tam chodí zadarmo, že se chce postavit sám na vlastní nohy, že už je plnoletý. V té době kouřil marihuanu, obchodoval s ní a také s pervitinem, byl tím tady známý,“ překvapila Markova matka Jana.

    Marek podle své matky sliboval, že si najde práci a začne si platit sám nájem v novém bytě. Netrvalo ale dlouho a Jana měla telefonát od majitele bytu, který jí sdělil, že Marek nezaplatil a musí se vystěhovat.

    „Když jsem Markovi zavolala, řekl mi, ať se nestarám. Sbalil si pár švestek a odešel. Nastěhoval se ke kamarádům, ti ho ale vyhodili, protože je tam okrádal,“ vysvětlila údajný vyhazov svého jediného dítěte paní Jana.

    Marek Kühnel

    Napadl seniora a ten utrpěl otřes mozku. Zbil i bývalou přítelkyni

    Drogy, lži a okrádání kamarádů, to podle Jany Kühnelové není zdaleka vše. Před lety prý její syn napadl nebohého seniora, který utrpěl vážná zranění.

    „Když Marek chodil do školy, měl incident v autobuse. Vyhodil jednaosmdesátiletého dědečka a ten utrpěl otřes mozku. Já za něj tehdy všechno zaplatila, byl stíhaný, ale byl nezletilý a musel pak vykonávat obecně prospěšné práce,“ zavzpomínala Jana, kterou v minulosti prý její syn několikrát okradl.

    „Dokonce si vzal platební kartu a vybral účet. Tatínka, se kterým má dobré vztahy, okradl také,“ dodala další nehezkou vzpomínku maminka nadaného kuchaře.

    Markovi se kromě matky Jany a blízkých přátel snažil domluvit i jeho vietnamský otec, ale ani on nepochodil.

    „On má úplně jinou mentalitu, Marek je jeho syn a na to si Vietnamci potrpí. Je mu to líto, údajně se hodně hádali kvůli drogám, ale bez významu. Posledního půl roku se spolu neviděli, on (Markův otec) je hodně nemocný,“ řekla nám Markova matka, podle níž má s jejím synem podobnou zkušenost i mnoho dalších lidí.

    Marek matčino tvrzení popírá, v pondělí se honil s policií

    Redakce Expresu před časem oslovila i samotného Marka Kühnela. Ten si ale stojí za svým.

    „Já že jsem si to vymyslel? Tak to je síla. Člověk, co odkopne své dítě, ať už to bylo z jakéhokoliv důvodu, pro mě nemá hodnotu. Sám dobře vím, jak to bylo. Pokud někdo tvrdí něco jiného, je to smutné. Já si z toho hlavu ale nedělám,“ řekl nám Marek.

    Marek Kühnel

    Mladý kuchař ale teď lítá ve velkém maléru. V pondělí večer i přes zákaz řízení nasedl pod vlivem drog do auta a pustil se do šílené honičky s policií. Když už věděl, že nemá šanci uniknout, před policisty se schovával v křoví.

    Muž je zatím v režimu zadržení a ve lhůtě 48 hodin od omezení osobní svobody bude předán příslušnému soudu,“ řekl k incidentu policejní mluvčí, komisař Daniel Vítek.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 22:14 pátek 22. ledna 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      29
    • Tvl
      29
    • Super
      27
    • Haha
      22
    • Cože
      18
    • Sladký
      17
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...

    Vezmeme vás na titulní stranu
    Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

    jít naiDNES.cz