Ze sněmovny do kostela: Marcela Melková nazpívala vánoční program, chce ale znovu kandidovat

Z Poslanecké sněmovny je už přes rok pryč, a tak má někdejší poslankyně za hnutí ANO čas nejen na děti, ale i na svoji původní profesi. Je totiž úspěšnou operní pěvkyní, mimo jiné zanechala stopu ve Státní opeře a v Pražském filharmonickém sboru. Nově se objevila před kamerou, pro lokální televizi nazpívala slavnostní vánoční program. Myšlenky se jí ale opět stáčejí na politiku...

„Z dnešního natáčení na čas vánoční,“ pochlubila se Marcela Melková fotkami z kostela, kde ve slušivých šatech zpívá jako za časů, kdy zářila ve Státní opeře.

Že by snad startovala dráhu televizní hvězdy a dělala si zálusk na příštího Slavíka? Ve skutečnosti šlo o tradiční natáčení pro lokální středočeský kanál.

Z dnešního natáčení na čas vánoční #church #christmas #time #singer

13. listopadu 2022 v 16:14, příspěvek archivován: 14. listopadu 2022 v 14:53

„Šlo o natáčení v kapli ve Slaném, jedná se o každoroční vánoční program, který bude slavnostně odvysílán ve slánském kině na zlatou neděli, poté na kanále YouTube a snad i v nějaké středočeské televizi,“ prozradila Melková Expresu.

„O spolupráci mě požádal kolega Standa Berkovec,“ dodala.

Moderátora a především poslance za ANO neoznačuje jako kolegu náhodou. Sympatická bruneta se totiž v politice nadále snaží být aktivní, ba co víc, ráda by se vrátila do Poslanecké sněmovny.

Marcela Melková

„Stále se o politiku samozřejmě živě zajímám, poslední dobou nejvíce o zákon o veřejnoprávní instituci v kultuře a statusu umělce, který umělecká obec velmi potřebuje. Také plánuji opět kandidovat do Poslanecké sněmovny, neboť se domnívám, že si kultura zaslouží kvalitní politický dialog s jejími zástupci. Pokud tedy budu mít podporu, jsem připravena opět hájit zájmy celé kulturní obce,“ říká odhodlaně Marcela Melková.

„Momentální čas využívám také ke své původní profesi zpěvačky klasiky, také soukromě vyučuji klavír a zpěv. A samozřejmě nejdůležitější jsou pro mě moje dvě dětí,“ dodává spokojeně.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:29 neděle 19. března 2023. Anketa je uzavřena.

  • 43
  • 16
  • 10
  • 10
  • 7
  • 7