Mejdan s Italkami! Fotbalisté Manchesteru nejdříve zničili soupeře a pak 22 jižanek

Bylo to asi něco, na co fotbalisté Manchesteru City nikdy nezapomenou. Nejen proto, že jim dvaadvacet krásných Italek předvedlo bunga bunga. Ale také proto, co jim na to asi následně řekly jejich manželky a partnerky. Každopádně tohle nejspíše nebyla regenerace schválená vedením.

Výhra 6:1! To byl skvělý výsledek pro hráče Manchesteru City, kteří zvítězili nad Aston Villou, aby následně odjeli do luxusního resortu The Mere Golf Resort & Spa v Knutsfordu v hrabství Cheshire, kde po zápase relaxovali. Jenže jako výpomoc si pozvali dvaadvacet Italek. 

Ženy, které přijely na jejich pozvání do luxusního resortu, jsou známé díky svému umění v tzv. bunga bunga, což je vrtění zadečkem. Zřejmě to bylo něco, co fotbalisté City po zápase potřebovali.

Holky to asi umí pořádně rozjet.

Marně asi budeme hledat důvod, proč hráči o erotický taneček nepožádali své manželky. „Asi nebyly pozvané, možná budou naštvané,“ utahují si z fotbalistů anglická média. 

Celá Anglie je z toho na nohou. Fotbalisté Manchesteru City jsou v tabulce Premier League druzí za vedoucím Liverpoolem. I když to vypadá, že titul tento rok nezískají, vítězství 6:1 nad Aston Villou dalo zřejmě pořádný důvod k oslavě.

A zdolat po tak náročném utkání ještě autobus společnic, to vejde do fotbalové historie.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:16 pátek 15. května 2020. Anketa je uzavřena.

  • 54
  • 53
  • 52
  • 48
  • 47
  • 45