Expert Zelenka k „Švancarovým bordelům“: Nesmysl, a částka také nesouhlasí!

Chodili fotbalisté pražské Slavie kdysi dvakrát týdně do bordelů? Bývalý forvard sešívaných Petr Švancara nedávno řekl, že ano. Jeho někdejší spoluhráč Luděk Zelenka, který se v současné době živí jako spolukomentátor České televize při fotbalových přenosech, má ale zcela jiný názor: Je to prý nesmysl a částka také nesouhlasí!

Známý fotbalový showman Petr Švancara se v pořadu Česká ulička svěřil, že když v letech 2000 až 2002 působil v pražské Slavii, tak se svými spoluhráči velmi často navštěvoval podniky, kde dámy nabízejí sex za peníze.

„Chodili jsme hodně do bordelu. Třeba středa, neděle. A tam jsme utráceli za tohle peníze. Ale dnes mi je čtyřicet, mám čtyři děcka a mladou babu, tak to dávám hlavně do nich,“ svěřil se Švancara v pořadu, který vysílá internetová televize Digi TV.

Ke Švancarovým slovům se teď ve stejném pořadu vrátil jeho bývalý spoluhráč a konkurent v boji o základní sestavu Luděk Zelenka.

Zelenka ve Slavii působil v letech 1999 až 2002. Se Švancarou se poté ještě setkal během angažmá v Brně a nejspíše ví, že každé jeho slovo je nutné brát s rezervou. Švancara je totiž známý šprýmař a nikdy není jisté, zda to, co říká, myslí skutečně vážně.

„Nevím, v jakém stavu tady Petr byl, ale tohle bych chtěl dementovat. Dvakrát týdně to určitě nebylo. To je nesmysl a ta částka taky nesouhlasí,“ sdělil se smíchem Zelenka, který tak dal vzpomenout na legendární větu Tomáše Ujfalušiho, který takto před lety vyvracel spekulace, že by na reprezentačním srazu platil za prostitutky. 

Luděk Zelenka coby hráč Slavie.

To, že to ve Slavii byla ale divoká jízda, Zelenka ovšem nepopírá.

„Petr tím chtěl spíše říct, že jsme vedli takový rozvernější život v té době. U toho byla většina mančaftu. Byli jsme dobrá partička. Doma jsme neseděli, ale až do takových podniků s námi všichni nechodili,“ prozradil dále Zelenka, který ukončil profesionální kariéru v roce 2009 v dresu Bohemians 1905.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:00 pondělí 10. září 2018. Anketa je uzavřena.

  • 11
  • 10
  • 10
  • 9
  • 8
  • 8