V Líském vraždil bachař, zastřelil manželku, tchyni a pak sebe. Ušetřil kojence a psa

Hrůzný čin se včera v pozdních odpoledních hodinách odehrál v malé obci Líský na Kladensku. Muž tam ze zatím nezjištěných důvodů zastřelil dvě ženy, svou manželku a její matku, aby potom zbraň obrátil proti sobě. Když zásahová jednotka vtrhla do domu, našla tam teprve třítýdenní miminko. Pachatel pracoval u vězeňské služby.

Policii na místo přivolali vystrašení sousedé. Dorazila i zásahová jednotka, nikdo totiž nevěděl, že je pachatel už po smrti.

Když policistům nikdo neodpovídal na výzvy, vtrhli do domu oknem. Uvnitř našli tři mrtvé osoby. Ukázalo se, že muž zastřelil manželku a tchyni a následně spáchal sebevraždu.

Policie vtrhla do domu oknem. Našla tři těla a živého kojence.

Jeden člen rodiny ovšem zůstal naživu. Bylo jím teprve třítýdenní miminko.

„Dosavadní zjištění vedou k rodinné tragédii, kdy pravděpodobným pachatelem je muž, který byl nalezen mrtev. Kojenec je nyní v péči lékařů,“ informovala na Twitteru policie.

Vražedné řádění přežil i pes. Ten po zásahu policistů zmateně pobíhal po ulici.

Později policisté informovali, že si vyšetřování případu převzala Generální inspekce bezpečnostních sborů. Jak vyšlo najevo, dvojnásobnou vraždu a sebevraždu má na svědomí zaměstnanec vězeňské služby. Informaci potvrdila i její mluvčí Petra Kučerová.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:12 pondělí 8. března 2021. Anketa je uzavřena.

  • 45
  • 28
  • 22
  • 21
  • 19
  • 15