Existenční problémy a rozvod? Muž z Liberce zastřelil ženu a pak sebe, oba zemřeli

V Rudolfovské ulici v Liberci v neděli odpoledne došlo k tragédii. Na místě zemřela žena, muže lékaři resuscitovali a přepravili do nemocnice. Podle informací CNN Prima News po převozu ve večerních hodinách také zemřel. Údajně se jednalo o manželský pár, zbraň měl proti manželce a následně i sobě obrátit muž, který údajně neunesl existenční problémy a fakt, že se s ním žena chtěla rozvést.

„Žena byla několik desítek minut resuscitována, ale lékař bohužel musel konstatoval smrt. Zranění byla neslučitelná se životem. Druhá osoba, muž, byla také resuscitována, nakonec úspěšně. S těžkým poraněním byl muž převezen do liberecké nemocnice na traumacentrum,“ uvedl pro CNN Prima News mluvčí záchranářů Michael Georgiev.

Lidé z okolí tvrdí, že muž měl kvůli podnikání velké finanční problémy a žena se s ním chtěla rozvést. V domě, před kterým se střílelo, byla přítomna i matka zastřelené ženy. Muž ji údajně zastřelil na zahradě a poté obrátil zbraň proti sobě.

Prostřednictvím linky 158 přijali policisté oznámení o střelbě zhruba v 16:15. 

„Operační důstojník na místo události okamžitě vyslal několik policejních hlídek, mimo jiné také prvosledové jednotky, tzv. Amok a psovody. Po příjezdu na místo jsme okamžitě zajistili okolí místa činu a provedli nezbytné úkony související s bezpečností v bezprostředním okolí,“ informoval mluvčí krajské policie Vojtěch Robovský. 

Okolnosti střelby a také důvody, proč se střílelo, vyšetřují stále na místě policisté. 

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:43 úterý 14. září 2021. Anketa je uzavřena.

  • 6
  • 3
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2