Matka, která zabila sebe a dcery, byla zpopelněna bez obřadu. Nebude mít ani hrob!

Řidička Marie H., která zavinila autonehodu, během níž přišla o život nejen ona, ale i její dvě malé dcery, byla zpopelněna. A to za velmi podivných okolností. Její starší dcera, která má od začátku pochybnosti, že šlo o nehodu, odtajnila, že její matka nejenže neměla řádný obřad, ale nebude mít ani hrob.

Ani smrt nedokázala usmířit rozhádanou rodinu. Jak nám před několika dny nejstarší dcera řidičky Marie H. naznačila, rodina její matky jí odepřela možnost se s její maminkou rozloučit. 

Nutno ale říct, že nebyla sama. Posledního rozloučení s ženou, která na konci října na Liberecku měla podle tvrzení své nejstarší dcery způsobit tragickou autonehodu, během níž zemřely i její dvě dcery, se vůbec nekonalo.

„V sobotu volala teta mému tátovi, který má soudem svěřenou do péče mladší sestru Verunku (16), že potřebují, aby dodala potvrzení o studiu, aby měli slevu na kremaci. Mamka už prý byla zpopelněna bez obřadu,“ sdělila Blesku Marie, která jenom den po autonehodě zveřejnila video, v němž oznámila, že tragická autonehoda její matky mohla být úmysl a že spolu se svým otčímem a druhou sestrou už dříve varovali úřady, že se něco takového může stát, protože matka měla v afektu vyhrožovat, že to i s dětmi „napálí do stromu“.

Nikdo ale na jejich slova nebral zřetel.

Zřejmě i kvůli těmto svým prohlášením, která vyvolala poprask a již několik dní hýbou veřejným prostorem, se nejstarší dcera Marie o zpopelnění své matky dozvěděla zprostředkovaně.

Její prarodiče jí totiž nemůžou zapomenout, že se postavila na stranu svého otčíma. 

„Teta také tátovi oznámila, že nebude mít ani žádné poslední rozloučení a máma nebude mít ani hrob. Je to chyba. Měli jsme se s mamkou rozloučit důstojně,“ sdělila Marie.

K tragické autonehodě navíc došlo ve chvíli, kdy si její otčím jel pro své dcerky, které mu byly svěřeny do péče rozhodnutím, jež bylo oběma stranám doručeno právě v pátek ráno, jen pár chvil před nehodou.

„Stál v koloně u té autonehody. Viděl sanitky a vrtulník. Nebyl ale tak blízko nehody, aby ji viděl,“ popsala Marie Hanousková.

Ta doufá, že alespoň na pohřeb svých sester bude pozvaná, na starosti ho má otec holčiček. „Zatím nemám bližší informace. Zařizuje to otčím, dozvím se to až na poslední chvíli,“ oznámila Expresu Marie Hanousková.

Vše o tragédii u Liberce, která se zatím stále ještě vyšetřuje jako usmrcení z nedbalosti, ale může se změnit v plánovanou pomstu na dětech, najdete ZDE.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:35 úterý 3. března 2020. Anketa je uzavřena.

  • 108
  • 51
  • 50
  • 41
  • 41
  • 36