Vražda na líbánkách: Nové snímky ukazují, že námořník zabil svou ženu a pak potopil loď

Britský námořník Lewis Bennett (41) měl v květnu roku 2017 zavraždit svou kolumbijskou novomanželku Isabellu Hellmannovou (†41). Zabít ji měl ve svém katamaránu na líbánkách v Karibiku, poté plavidlo záměrně potopil. On vše sice dlouhou dobu popíral, ale teď se objevily nové fotografie, které hrají v případu velmi významnou roli. Snímky totiž dokazují, že námořník otevřel únikové poklopy a k poškození došlo uvnitř jachty.

Bennett dříve popisoval incident tak, že během cesty došlo k nehodě ve chvíli, kdy jeho žena stála u kormidla, zatímco námořník spal. Když se probudil, našel loď silně poničenou a po jeho manželce nebylo ani stopy. 

Zachránila jej až pobřežní stráž, která u něj nalezla ukradené zlaté a stříbrné mince v hodnotě téměř milion korun. Za to vyfasoval sedm měsíců ve vězení, ale zdá se, že dostane ještě mnohem tvrdší trest, a to za vraždu své ženy.

Prokurátor tehdy prohlásil, že Bennett svou ženu zavraždil a poté záměrně potopil jejich katamarán. To vše měl udělat kvůli touze po penězích. Soudní spisy poté odhalily, že novomanželé měli spory ohledně financí.

Teď prokurátoři uvolnili nové šokující snímky, které odhalují, že Bennett nejspíše otevřel únikové poklopy záměrně a k poškození plavidla došlo uvnitř. 

Tudíž je vyvrácena Bennettova teorie o tom, že jeho žena měla nehodu.

Na snímku můžete vidět obří díru na straně katamaránu.

Podle serveru CBS12 Bennett údajně otevřel únikové poklopy a poškodil kryty katamaránu, jímž se svou ženou cestoval. Tělo Isabelly Hellmannové nebylo nikdy nalezeno.

Server Daily Mail píše, že po smrti své manželky Bennett odešel na Floridu a chtěl požádat soudy, aby prohlásily jeho ženu za mrtvou, aby mohl zdědit majetek.

Nové fotografie odhalují, jak britský námořník zavraždil svou ženu.

Bennett se nedávno přiznal k menšímu obvinění z nedobrovolného zabití, za což mu hrozil maximální trest osm let za mřížemi. 

Lewis Bennett je bývalý námořník.

To se ale vůbec nelíbilo rodině Hellmannové. Ti pro vraha chtějí co nejpřísnější verdikt. A vzhledem k novým důkazům se zdá, že se dočkají. Rozhodnutí v tomto případu padne příští úterý v americkém Miami. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:46 sobota 25. května 2019. Anketa je uzavřena.

  • 24
  • 23
  • 15
  • 13
  • 8
  • 7