Sperma bylo všude! Policie ze znásilnění a vraždy letušky obvinila 11 mužů. Jsme gayové, brání se

Hrozivé podezření filipínské policie se začíná potvrzovat. Půvabná letuška Christine, která byla po silvestrovské párty nalezena ve vaně mrtvá s pohmožděninami a škrábanci na těle, se pravděpodobně stala obětí brutálního hromadného znásilnění. Sperma bylo nalezeno nejen v jejích genitáliích, ale i na mnoha dalších místech luxusního apartmánu v Makati, což je část hlavního města Manila. Kriminalisté předběžně obvinili jedenáct mužů, jeden z nich ale vyrukoval s bizarní obhajobou: Já a mí přátelé jsme gayové a ženy nás vůbec nevzrušují!

Exotická letuška Christine si měla luxusní apartmán pronajmout na Silvestra společně s přáteli a kolegy z práce. Jak se ale ukázalo, ve skutečnosti znala jen tři účastníky večírku. Právě jeden z nich ji na Nový rok objevil bez známek života ve vaně.

Původní zprávy z filipínských médií hovořily o tom, že se párty mělo účastnit přibližně deset lidí. Policisté přitom předběžně zadrželi a obvinili hned jedenáct mužů ze znásilnění a vraždy. 

Začalo se potvrzovat podezření, že byla krásná Christine obětí hromadného znásilnění. A to navíc mimořádně brutálního.

Jak uvádí přední filipínský deník Inquirer s odkazem na slova policejního šéfa Harolda Depositara, na genitáliích letušky pitva odhalila celou řadu tržných ran a uvnitř se našlo sperma. 

To bylo mimochodem objeveno i na dalších místech hotelového apartmánu. Kromě toho měla Christine po těle hluboké škrábance a modřiny. 

Byla Christine hromadně znásilněna?

Případ je v zemi jednou z nejsledovanějších událostí. Nezávisle na policii povede vyšetřování i komise pro lidská práva. 

Rodina letušky zase požaduje, aby byla provedena ještě jedna a důkladnější pitva. Spravedlnost žádá i letecká společnost PAL Express, kde Christine pracovala.

Jsme gayové, nevzrušovala nás!

Pro lokální tisk ovšem promluvil jeden z jedenácti obžalovaných mužů, jistý Gregorio de Guzman. Ten doslova řekl, že on nebo kdokoliv z jeho přátel nemohl Christine znásilnit. Prý všichni patří k LGBT komunitě!

„Každý z nás je gay. A měl jsem z ní dojem, že s námi, tedy členy LGBT komunity, byla ráda. Po celou dobu jí bylo opravdu dobře s každým z nás,“ popsal muž.

Práci letušky milovala.

„Co se týče mě, nikdy jsem neměl sexuální vztah se ženou. Nikdy mě žádná žena nevzrušila, vždy to byli jen muži. To vám mnoho lidí může dosvědčit,“ brání se de Guzman.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:37 čtvrtek 6. května 2021. Anketa je uzavřena.

  • 110
  • 37
  • 34
  • 26
  • 26
  • 25