Chalupáři, Vinnetou i Divoký anděl: Televize v létě zaloví v archivu hodně hluboko

Nižší sledovanost a inzertně slabší období, to jsou hlavní důvody, proč i letos tuzemské televize divákům nabídnou xkrát vysílané pecky. Nebudou chybět Chalupáři z Třešňové, Vinnetou ani Kriminálka Anděl. Romantické duše jistě ocení telenovelu Divoký anděl, milovníci filmů pak premiéru Pobřežní hlídky nebo snímky Hobit, Doctor Strange či Captain America: Občanská válka.

Detektivní léto

Televize Nova letní program staví na reprízách Kriminálky Anděl. Seriál poběží hned čtyřikrát do týdne: po dvou dílech za sebou v úterním prime-timu, ve středu a ve čtvrtek vždy po jednom dílu ve druhém večerním vysílacím slotu.

Pondělí bude patřit Specialistům, po nichž následují dva díly Okresního přeboru. V pátek zase plánuje pokračovat ve vysílání seriálu Policie Modrava.

Diváci Novy se mohou těšit i na reprízy reality show Výměna manželek a Utajený šéf

O víkendových večerech Nova naservíruje filmy. Televize uvede premiéry filmů, jako je Doctor Strange, Strážci Galaxie Vol. 2 nebo Captain America: Občanská válka. V neděli nabídne české snímky Doktor od jezera hrochů, Něžné vlny, Jak se krotí krokodýli nebo Ostravak Ostravski.

Premiérovým seriálem na stanicích skupiny Nova bude kriminálka Policie Chicago, na Nova Action poběží každý den večer.

Chalupáři z Třešňové

Každé pondělí večer se divákům České televize představí Ivan Trojan v detektivním seriálu Vraždy v kruhu, detektivní filmy nabídne ČT1 také ve druhém nedělním vysílacím slotu. Předcházet jim budou české snímky.

Osvědčenou stálici pak bude oblíbený seriál s Jiřím Sovákem a Josefem Kemrem Chalupáři. Vyhrazeny mu jsou středeční večery a poběží vždy dva díly za sebou.

Úterní a čtvrteční večery budou pokračovat reprízy oblíbeného retro seriálu Vyprávěj, vždy následované cyklem Nejlepší Bakaláři.

V úterý půjde o komediální rodinný seriál Hop nebo trop, ve čtvrtek Proč bychom se netopili. Páteční večery si už tradičně přijdou na své milovníci českých pohádek.

Prima dobrodružství

Televize Prima divákům v létě slibuje především dobrodružství a postarat se o to má mimo jiné několik již kultovních sérií. „Letošní schéma je žánrově bohaté a věřím, že potěší každého diváka,“ uvedl programový ředitel skupiny Prima Roman Mrázek.

Pondělní večery budou patřit sérii Vinnetou, středy Jurskému parku, později trilogii Hobit, neděle sériím Indiana Jones a Krokodýl Dundee.

Z dalších filmů Prima ještě na začátku léta zařadí do vysílání premiéru Pobřežní hlídky, na konci července snímek Tomb Raider a v závěru léta Hercula Poirota ve filmu Vražda v Orient expresu.

Primácký vlajkový seriál Slunečná přes léto střídá premiérová Kateřina Veliká a reprízy Vinařů. Výpravný historický seriál o ruské carevně plný intrik, spiknutí a bojů o moc poběží každé úterý. Zločiny na exotickém španělském ostrově divákům každý pátek v hlavní vysílacím čase odhalí seriál Vražedná Mallorca.

Prima Love nabídne premiéru výpravného historického seriálu Spoutaná láska nebo hit devadesátých let, telenovelu Divoký anděl.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:26 pondělí 26. října 2020. Anketa je uzavřena.

  • 28
  • 27
  • 24
  • 23
  • 22
  • 22