V Neprobylicích zemřel doktor Středa (†59): Měl tři asijské ženy, říkal jim opičky

Čtvrteční střelbu v Neprobylicích na Kladensku nepřežil známý český lékař Leoš Středa (†59). Populizátora zdravé výživy proslavily nejen názory a podnikatelský duch, ale také jeho láska k mladým asijským ženám. Jednu dobu žil se třemi exotickými kráskami naráz a každou noc měl v posteli jinou! Přezdíval jim „opičky“ a společné soužití si nemohl vynachválit.

O úmrtí známého lékaře Leoše Středy jako první informoval server Deník.cz, jenž se odvolává na své zdroje, které mají blízko k jeho rodině.

Uznávaný lékař byl nalezen bez známek života ve školním bytě v Neprobylicích na Kladensku. Vedle něj ležel jeho pětasedmdesátiletý známý, který byl už také po smrti. Policie incident vyšetřuje jako vraždu a sebevraždu.

Podle výše uvedeného serveru Středu našly jeho dvě filipínské přítelkyně, jež okamžitě vyběhly ven z budovy a snažily se přivolat pomoc. Snaha byla bohužel marná.

„Na místě zasahoval lékař u dvou osob, které utrpěly zranění neslučitelná se životem,“ řekla médiím mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Středa patřil mezi populární české lékaře. Napsal řadu odborných knih, měl vlastní pořady v televizi a podílel se také na vývoji léčebných a kosmetických přípravků.

Nejvíce se ale proslavil svým intimním životem. Není tajemstvím, že Leoš Středa byl jedním z prvních obhájců polygamie v Česku. 

Leoš Středa se svými „opičkami“

Žil se třemi Asiatkami naráz, říkal jim opičky

Jednu dobu žil dokonce se třemi ženami najednou. Všechno to byly mladé Asiatky, které Středa poznal v kosmetické škole a soužití s nimi si nesmírně pochvaloval.

„Je jim 22, 20 a 20 let a říkám jim opičky. Jedna je Khmérka a dvě jsou národnosti Kinh, což je kmen z jižního Vietnamu,“ řekl Středa před lety v rozhovoru pro Lidové noviny.

„Asijské ženy okouzlí v mnoha směrech a nemám na mysli jen sex. Nejsou tak emancipované jako ženy na Západě. Protože nejsou zvyklé na blahobyt, nejsou naučené rozhazovat peníze a jsou velmi pečovatelské. Jsou vychované k tomu, aby manželovi doma dělaly pohodu,“ vyprávěl dále o svých „opičkách“ Středa, jenž se netajil tím, že mu vyhovovaly mladší ženy.

Leoš Středa

Každou noc měl v posteli jinou! Střídaly se podle abecedy

Se třemi Asiatkami žil Středa ve společné domácnosti, konkrétně ve dvoupokojovém bytě.

„Mám malý kumbál za svou laboratoří, opičky mají dva pokoje. Dvě vždycky spí v jednom pokoji a třetí se mnou. Každý den se mnou spí jedna. To je zásada. Nesmím si je vybírat podle náhody, ale přesně podle abecedy, to pro případ, že bych zapomněl, se kterou jsem byl noc předtím,“ popsal před lety Středa.

Leoš Středa se svými „opičkami“

Náklonnost k mladším ženám z Asie se u Středy začala projevovat po rozvodu s první ženou, s níž lékař zplodil tři děti.

„Po rozvodu jsem se seznámil s krásnou Thajkou, začali jsme spolu žít a já se po čase zakoukal do jiné. Napadlo mě, že by bylo ideální, kdybych si je mohl nechat obě, protože polygamie (mnohoženství) mi imponovala, ale nevyšlo to. Tehdy jsem ještě neměl s takovým vztahem žádnou zkušenost, nevěděl jsem, jak to organizovat, byl to jen takový dost zoufalý pokus. A tak jsem si po nějakém čase našel dvě partnerky najednou. Jedna byla z Filipín a druhá z Keni. Jedna půvabná Asiatka, druhá nádherná černoška. Obě jsem si přivezl do Prahy a asi rok jsme žili rodinným životem. Ale zase to zkrachovalo,“ vyprávěl Středa v rozhovoru pro iDnes.cz.

„Doufám, že až se jednou budu se svou pozemskou poutí loučit, budou se nade mnou sklánět truchlící dívčí tváře: s tmavýma očima a svatozáří havraních vlasů. Kolik těch hlav bude, to nechám osudu. Ale dvě minimálně,“ předpověděl si před lety uznávaný lékař.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:15 sobota 30. července 2022. Anketa je uzavřena.

  • 190
  • 124
  • 59
  • 42
  • 24
  • 20