Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    „Raper“ Leo Beránek dostal 6 let natvrdo: Cítí se nevinný, vše svedl na policii a média!

    Spadla klec! Leo Beránek (29), nenapravitelný potížista, „raper“ a amatérský thaiboxer, dostal šest let natvrdo! Odsouzen byl za těžké ublížení na zdraví, vyhrožování se zbraní a opakované výtržnictví. Hrozilo mu až dvanáct let. Přesto Beránek s rozsudkem spokojený nebyl a vše svedl na média!

    Čtvrteční verdikt soudu není pravomocný a Beránek se proti němu odvolal. Dva body obžaloby zcela odmítl a k dalšímu uvedl, že pouze bránil dívku, kterou napadl drogový dealer.

    „Soud chce obžalovanému říct, aby si uvědomil, že nežije ve virtuálním světě akčních filmů, a aby se začal chovat alespoň trochu zodpovědně,“ uvedla při odůvodnění rozsudku předsedkyně senátu pražského městského soudu Veronika Cukerová.

    K prvnímu útoku došlo 1. května roku 2018 v centru Prahy před klubem Ateliér. Tam Beránek popíjel s kamarády a poté se dal do potyčky s neznámým mužem. 

    Několikrát ho udeřil do hlavy, pak ho nakopl do obličeje tak, že muž skončil v bezvědomí. Incident zachytily kamery, 

    Beránek u soudu tvrdil, že kop byl automatickou reakcí, kterou se naučil na thaiboxu. Soudkyně mu však neuvěřila a uvedla, že útok měl razanci odpovídající knokautování protivníka.

    Beránek tvrdí, že bitku vyprovokoval napadený muž tím, že zaútočil na jiného hosta a poté na dívku, která se do šarvátky vložila. 

    V parku zbil invalidu, prý kvůli špatnému pervitinu

    K druhému útoku došlo o pět dní později v parku v pražské Lhotce, kde měl Beránek srazit z lavičky svého vrstevníka, který chodí o berlích. Poté prý teleskopickým obuškem zbil mladíka, který se napadeného zastal. Dalšímu hrozil zbraní.

    Podle Beránka šlo o past, kterou na něj nachystali dealeři a uživatelé drog. Prý se báli, že je udá za to, že mu nedávno prodali nekvalitní pervitin. Beránek odmítl, že by přijel do parku ozbrojený, prý se s přítomnými pouze hádal. Ani to mu ale soudkyně neuvěřila a Beránek vyfasoval šest let.

    Špatnou pověst svedl na média

    Beránek, jenž se proslavil v reality show Hotel Paradise, byl od svého zadržení více než rok ve vazbě. Ve čtvrtek před soudem mimo jiné uvedl, že policie je proti němu zaujatá, a svou špatnou pověst svedl na média.

    „Jsem veřejně známá osoba a média se v minulosti postarala o mou nechvalnou reklamu, jak to média umí,“ prohlásil Beránek.

    Otec: Leo je hodný a citlivý člověk

    Beránkův otec v nedávném rozhovoru pro Expres.cz řekl, že vše je komplot a jeho syn je nevinný. „Vždy byl ve všem nevinně. On je hodný člověk. Citlivý a hodný,“ řekl Beránek senior.

    V roce 2013 na předávání anticen Zlatý David se ale Beránek jako hodný člověk tedy nechoval. Přišel tehdy sebevědomě s partou kumpánů na pódium a začal nadávat svým kritikům. Rozmlátil cenu, poplival moderátora a podle serveru iDNES.cz dokonce zkopal náhodného kolemjdoucího.

    „Napadený byl 83. ročník. Utrpěl pohmožděniny a tržnou ránu na hlavě. Police zahájila úkony pro podezření z výtržnictví. Nyní pátráme po pachatelích a žádáme svědky, aby se nám ozvali na linku 158,“ popsala tehdy policejní mluvčí Eva Kropáčová.

    K lepšímu ho nezměnilo ani narození dcery

    Beránek vyfasoval rok za mřížemi. Poté, co se z kriminálu vrátil, to vypadalo, že se kompletně změnil. Hudbě se snažil věnovat dál, našel si přítelkyni, bývalou pornoherečku Connie Hozak, kterou si 4. července 2015 vzal. Rok nato se jim narodila holčička Violette.

    Podle snímků na sociálních sítích to vypadalo, že narození dcery Lea donutilo sekat latinu. Image slušňáka mu ale dlouho nevydržela.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 16:13 pátek 31. ledna 2020. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      75
    • Super
      47
    • Trapas
      45
    • Tvl
      32
    • Sladký
      31
    • Cože
      25