Rozvod! Lea Beránka opustila playmate Connie, s níž má dceru. Nevěra s Miss Europe?

Až kontroverzní raper a bouřlivák Leo Beránek vyjde z vězení, kde si odpykává šestiletý trest za napadení, manželka Connie s dcerou Violettou mu do náruče nepadnou. Jak Expres zjistil, krásná playmate se s ním rozvedla. Dost možná v tom hrálo roli i záletnictví, protože jak naznačuje hádka mezi Connie a Miss Europe Liou Kees, Leo měl mít s bývalou přítelkyní miliardáře Richarda Chlada poměr. Obě modelky nám prozradily, jak se věci v tomhle pikantním trojúhelníku mají. 

Když se Leo Beránek dal s Connie Hozak dohromady, zdálo se, že konečně zmoudřel. Vzali se, narodila se jim dcerka Violette a na sociálních sítích najednou působil jako starostlivý táta. 

Jenže pak přišla bitka před pražským klubem a napadení v parku kvůli drogám a bouřliváka z reality show Hotel Paradise za těžké ublížení na zdraví, nebezpečné vyhrožování a výtržnictví odsoudili na šest let.

Až se Beránek dostane na svobodu, Connie na něj už čekat nebude. Manželé se rozvedli. Prozradila to hádka, do které se playmate dostala se svou někdejší kamarádkou, Miss Europe z roku 2016 Liou Kees. Řeč přišla dokonce i na údajný poměr Kees s Beránkem.

„Moje bývalá kamarádka to je. Že se nekamarádíme, ale určitě není kvůli tomu, že spala s mým v té době ještě manželem. O tom jsem věděla dávno předtím, než naše přátelství skončilo, a dávno jsem jí to odpustila, protože můj bývalý manžel mi je opravdu jedno!“ napsala Connie v prohlášení, kde vysvětluje, proč si s Liou vyměňují ostré vzkazy přes Instagram a navzájem se osočují z toho, kdo komu posílá z anonymních profilů hanlivé zprávy.

Z prohlášení vyplývají dvě věci: Že už Leo Beránek se svou manželkou není a že ji měl s misskou zřejmě podvádět.

Leo Beránek s exmanželkou Connie

Lii Kees jsme se na údajný poměr s raperem zeptali. Tak žhavý podle ní rozhodně nebyl.

„S Leem jsme se líbali a tak dále, ale nikdy v životě jsme spolu nespali. To fakt ne. On si to tehdy vymyslel. Connie za námi měla letět do Ameriky, a když to řekla Leovi, on jí řekl, že se mnou celou dobu spal,“ prozradila nám.

Lia Kees s expartnerem Richardem Chladem

„Absolutně to není pravda. Opravdu ne, nespala jsem ani s mladým Leem a ani s jeho tátou, oba jsou jen moji dobří kamarádi. Mladý tedy o něco méně, tady po téhle informaci. Connie se potřebovala něčeho chytit, protože je zoufalá,“ dodala. 

Playmate Connie Hozak nám každopádně potvrdila, že poměr svého exmanžela s bývalou kamarádkou jádrem problému není.

„Leo v našem rozchodu s Liou nehrál žádnou roli. O jejich poměru vím už přes rok, když jsem se to dozvěděla, už mi to nijak neublížilo, protože v té době byla podána žádost o rozvod, takže jsem Lie odpustila a vytěsnila to z hlavy,“ říká.

Do vlasů si vjely kvůli jinému

Proč si dvě krásky z titulních stran pánských magazínů vjely do vlasů natolik, že si teď po Instagramu vyměňují zprávy hodně ostrého rázu?

Vše odstartovaly urážlivé anonymní komentáře na profilu Lii Kees, které začala připisovat právě bývalé kamarádce Connie. Vše je údajně následkem rozporu kvůli dalšímu muži, s nímž měla mít Miss Europe poměr, tentokrát jde o kamaráda Hozak.

„Lia se vyspala s klukem naší společné kamarádky. Spor se zakládá na tom, že já jsem se nepostavila na žádnou stranu, ale samozřejmě jsem soucítila s druhou kamarádkou. Snažila jsem se být neutrální, protože jsem měla Liu ráda a omlouvala jsem ji. Jenže pak mě dorazilo, když se Lia opětovně opila, té naší kamarádce zavolala a začala se jí vysmívat a ponižovat ji, že problém je zřejmě v tom, že není moc dobrá v posteli. Tím mě Lia hodně zklamala,“ řekla nám k celé události Connie.

„Tehdy pila týden v kuse. Lia se tím poměrem moc ráda chlubila a něco si tím dokazovala. Nebylo to poprvé. Nikdo to s ní moc dlouho nevydržel, já se ji snažila dlouho bránit, ale ten telefonát ve mně něco přepnul,“ prozradila nám playmate.

„Ona si myslí, že proti ní podnikám nějaké věci, ale to není pravda. Znám ji dlouho, dokonce si myslím, že si ty urážlivé komentáře pod fotky psala sama, protože já na ni už několik měsíců nereaguji. Ona to chtěla vyhrotit a upozornit na sebe,“ dodala.

S tím, že celá hádka vznikla kvůli jejímu poměru se zadaným mužem, souhlasí i Lia. Podle ní však nešlo o partnera společné kamarádky.

„Celé se to zakládá na tom, že jsem se vyspala s jedním klukem, ale on byl zadaný. Měl holku a to byla Conniina kamarádka. To, co si teď vyříkáváme, je docela blbé. Ale já tu holku viděla tak dvakrát v životě, takže moje vina je nulová. Conniina vina je taková, že ona to všude roznesla a všechny proti mně poštvala. Klasická kravina, základní škola hadr,“ řekla nám expartnerka miliardáře Richarda Chlada, se kterým se po rozchodu několikrát dostala do křížku (psali jsme ZDE).

„Možná tam hraje nějakou roli závist. Včera se na mě snesla smršť fake profilů právě na tohle téma. Connie je z toho podle mě mimo,“ dodala Lia Kees.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 čtvrtek 24. června 2021. Anketa je uzavřena.

  • 37
  • 28
  • 13
  • 13
  • 10
  • 10