Pátrání po chlapcích z Kutnohorská má tragický konec. Našli těla obou chlapců

Pátrání po dvou chlapcích, kteří se ztratili poté, co se šli ve čtvrtek vykoupat do řeky Sázavy, má tragický konec. Podle informací Policie České republiky byla v neděli za jezem u obce Soběšín nalezena těla obou chlapců.

Tragický víkend v Česku nekončí. Smutný konec má pátrání po Leošovi a Samuelovi z Kutnohorska.

„Dnes v dopoledních hodinách jsme nalezli za jezem u obce Soběšín šestnáctiletého mladíka, který byl jedním z pohřešovaných chlapců. O jeho nálezu jsme již rodiče vyrozuměli. Po druhém chlapci nadále pátráme,“ informovala Policie České republiky prostřednictvím svého oficiálního twitterového účtu.

O několik hodin později bylo na stejném místě nalezeno i tělo druhého chlapce.

„Mohu potvrdit, že jsme nalezli oba v dopoledních hodinách. Nalezli je potápěči z poříčního oddělení Labe několik set metrů od tábora pod jezem u obce Soběšín. U obou je nařízena soudní pitva,“ řekla iDNES.cz krajská mluvčí policie Michaela Richterová.

Bohužel se tak splnily nejhorší obavy maminky jednoho z chlapců, která o úmrtí chlapců informovala již v pátek večer, když napsala, že s lítostí oznamuje, že 5. srpna vyhasly dva mladé životy.

V sobotu se sice za svá slova omluvila a vyřkla přání, aby se jí její syn vrátil živ a zdráv, přiznala ale, že ji o poslední naděje připravili sami policisté, když jí řekli, aby se připravila na nejhorší.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:45 pondělí 7. prosince 2020. Anketa je uzavřena.

  • 123
  • 34
  • 32
  • 31
  • 28
  • 24