Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Česká krása opět na vrcholu: Krystyna Pyszková korunována jako Miss World v Bombaji

    Po dlouhých 18 letech se Česká republika dočkala historického okamžiku, když se její rodačka, Krystyna Pyszková, vyšvihla na samý vrchol mezinárodní soutěže krásy, získávající prestižní titul Miss World 2024. Tento triumf, uskutečněný v exotické Bombaji, zapsal Krystynu jako 71. vítězku této slavné soutěže, navazující na úspěch Taťány Kuchařové z roku 2006.

    Večer plný napětí a krásy odstartoval s více než stovkou soutěžících z celého světa, aby nakonec vykrystalizoval finální čtveřici, mezi nimiž nechyběla Pyszková spolu s reprezentantkami Libanonu, Trinidadu a Tobaga a Botswany. To, že se Krystyna stala součástí této elitní skupiny, hovoří o její nezpochybnitelné kráse, talentu a charismatu.

    Pyszková, vysoká 181 cm s mírami 86-59-89, je nejen vizuálně okouzlující, ale i multifunkčně talentovaná. Její životopis hovoří o studiu práv na Univerzitě Karlově a marketingu v Rakousku, avšak její vášně sahají daleko za akademický svět. Krystyna se věnuje malování, hře na příčnou flétnu a housle, a dokonce vede vzdělávací projekt pro děti v Tanzanii. Její láska k cestování, objevování nových kultur, posilování a jízdě na koni dokresluje obraz ženy světa, která je připravena použít svůj titul pro dobré účely.

    Tento vítězství není jen osobním triumfem Krystyny, ale i potvrzením, že české ženy patří k těm nejkrásnějším a nejtalentovanějším na celém světě. Vzpomínky na předchozí vítězky, jakou je Taťána Kuchařová, nyní najdou své pokračování v Krystyně, která přijala titul s pokorou a odhodláním zúročit jej nejen ve svůj prospěch, ale i pro pomoc potřebným po celém světě.

    Kuchařová, označující Krystynin úspěch za „absolutní pecku“, nešetřila chválou a vyjádřila hrdost a nadšení z přírůstku do „rodiny“ Miss World. Tento titul, jak připomíná, není jen o kráse, ale i o závazku a možnosti být změnou, kterou chceme ve světě vidět.

    Fotogalerie