Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Královská ostuda nekončí: Alžbětin vnuk se nejprve prodal v reklamě, teď mu chce utéct žena

    Peter Phillips se bude se svou ženou Autumn rozvádět po 12 letech. | foto: Autor: Koláž Expres

    Nejprve královně zlomil srdce svým odchodem od královské rodiny Harry a teď se k němu přidal ještě nejstarší vnuk Alžběty II. Peter Phillips. Toho si nejprve média dobírala za jeho čínskou reklamu na mléko a nyní zklamal svou babičku podruhé, bude se rozvádět. A aby toho nebylo málo, Peterova manželka chce údajně následovat kroky Meghan a po sbalení kufrů zamířit do Kanady, která se tak pro uprchlíky z královské rodiny zřejmě stane zemí zaslíbenou.

    Peter Phillips (42) je nejstarším vnukem britské panovnice, ale moc radosti jí v posledních měsících skutečně nedělá. Jeho žena Autumn (41) se zhlédla v exprinci Harrym a vévodkyni Meghan a rovněž zatoužila po odchodu z královské rodiny. Dvanáctileté manželství se tak rozpadlo, přestože pár má dvě malé dcery, devítiletou Savannah a sedmiletou Islu.

    Na rozvod už reagoval oficiálním prohlášením Buckinghamský palác a z vyjádření je jasné, že si královna přeje, aby Peter i Autumn zůstali v Anglii a tam také vychovávali své dcery.

    Jenže plány jednačtyřicetileté Autumn budou možná jiné.

    Všichni si myslí, jak jsou zajímaví

    „Některé znepokojuje, že Autumn Phillips bude chtít návrat do Kanady,“ cituje zdroj blízký královské rodině britský Daily Mail a připomíná, že manželka královnina vnuka má kořeny právě v Kanadě, a tak je odchodu nakloněna.

    Navíc by prý za oceánem čelila mnohem menšímu zájmu novinářů, ale skutečnost je taková, že Peter ani Autumn veřejnost, natož novináře moc nezajímají. Daleko zajímavější je jeho sestra Zara Phillips, která má za manžela bývalého ragbyového hráče Mika Tindalla.

    Peter Phillips se bude se svou ženou Autumn rozvádět po 12 letech.

    „Možná ji ovlivnilo také rozhodnutí Harryho a Meghan. Pravděpodobně si říká, když mohli odejít oni, proč by nemohla také ona,“ spekuluje dále blíže neurčený zdroj.

    Královna musí rozklad Peterova manželství řešit jen pár týdnů poté, co Anglie řešila jeho vystoupení v čínské reklamní kampani na mléko. Phillips sice dostal přislíbeno, že se reklama v Evropě vysílat nebude, ale lidé si ji našli na internetu a mezi sebou sdíleli.

    Královské šaškování

    Ve skutečnosti možná Peter naznačil, jak bude vypadat budoucnost Harryho i Meghan, protože i on již nemá nárok na královský titul a žádné peníze od britských daňových poplatníků nepobírá.

    Peter Phillips se naučil na svém královském původu vydělávat.

    „To je to, co já piju. Na mléku z windsorských chovů jsem vyrostl,“ říká v reklamě královnin vnuk, i když podle bývalého královského kuchaře se mléko z těchto chovů nikdy Phillipsovi nepodávalo. Nejednalo se o první přešlap v podivné reklamě.

    Vše se fotilo a natáčelo v luxusním sídle Longleat House, ale bez jakéhokoliv povolení Buckinghamského paláce.

    Peter Phillips je prvním prvorozeným královským vnukem za posledních pět set let, který nemá nárok na dědičný titul.

    Aby syn princezny Anny, dcery královny Alžběty II., nějak kompenzoval to, že ho neživí lidé ze svých daní, a přesto nějak využil svého urozeného původu, prodal v roce 2016 exkluzivní fotografie ze své svatby časopisu Hello! a ten z nich vytvořil stostránkový speciál.

    Peter za to tehdy dostal skoro patnáct milionů korun.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:23 středa 10. června 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      36
    • Cože
      26
    • Haha
      25
    • Sladký
      23
    • Tvl
      23
    • Super
      22