Kotlebův extremistický poslanec Mazurek: Na svém e-shopu nadává zákazníkům

Teprve dvaadvacetiletý Milan Mazurek se jako náhradník stal poslancem slovenské Národní rady za krajně pravicovou Lidovou stranu Naše Slovensko vedenou Mariánem Kotlebou. Před zvolením pracoval jako správce obchodu s elektronikou svého otce, kde si při vyřizování reklamací rozhodně nebral servítky.

Zvolení Milana Mazureka do slovenské Národní rady bylo jedním ze smutných překvapení parlamentních voleb u našich východních sousedů.

Teprve dvaadvacetiletý mladík, který uspěl jako náhradník za krajně pravicovou LSNS Mariana Kotleby, se nijak netají svou extremistickou minulostí. Na povrch ale vyplouvá i jeho nevhodné chování v pracovním životě.

Před zvolením poslancem pracoval Mazurek pro svého otce, který provozuje obchod s elektronikou v obci Spišská Belá. Jako povolání měl na kandidátní listině uvedeno „správce e-shopu“ a právě zde se stejně jako v civilním životě projevoval jako agresivní hulvát bez špetky slušného vychování.

Na Facebooku je Mazurekův projev nadmíru vytříbený a na úrovni. Nevěřícím opakujeme, že tento člověk opravdu dělá na Slovensku poslance.

E-shop Milana Mazureka již nefunguje. Když se na internetu podíváme na zákazníky psané recenze, není divu.

Do obchodu se kvůli vyřízení častých reklamací vadného a rozbitého zboží nešlo dovolat, na e-maily nikdo neodpovídal a když už se Mazureka podařilo dostihnout, odpovědi byly vulgární a urážlivé.

„Když už napíšu takovou debilitu, tak alespoň uvedu číslo objednávky ty koko*e,“ odpověděl Mazurek kupříkladu na jednu z reklamací. Na jinou zákazníkovi odpověděl, že je „Retardovaný ch*j od konkurence a zakomplexované hovado,“ těžko ale říci, kdo z nich ve vzájemné komunikaci skutečně trpěl nějakými komplexy.

Po udělení pokut ze strany Slovenské obchodní inspekce byl e-shop zrušen a Mazurek se tak může naplno věnovat mandátu poslance. Jako člověk, který se na sociálních sítích prezentuje jako kovaný rasista a antisemita, bude mít jistě výboru pro lidská práva, kterého je členem, co nabídnout.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:13 úterý 6. září 2016. Anketa je uzavřena.

  • 9
  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5