Ulevím ti od bolesti! Turecký řidič Uberu sexuálně napadl rodící ženu

Turecký řidič Uberu sexuálně napadl rodící ženu. | foto: BZ Berlin / Twitter

Doslova hororovou cestu do porodnice prožila pětadvacetiletá Tina R. z Berlína. Když ji v devátém měsíci stihly silné bolesti, nechala se odvézt řidičem Uberu. Jenže místo aby Turek Mehmet U. šlápl na plyn, přiklonil se k ní, do ucha jí zašeptal, že ho vzrušují těhotné ženy a pak ji začal osahávat na genitáliích! Usvědčilo ho i to, že si uložil ženino číslo a po incidentu jí ještě psal.

Na svůj první porod nikdy nezapomene. A to ne v dobrém slova smyslu. Pětadvacetiletou Tinu R. z Berlína stihly v devátém měsíci silné bolesti, a tak si zavolala Uber. Cesta do porodnice ovšem byla cestou hrůzy.

Nasedla do auta k řidiči turecké národnosti Mehmetovi U. Ten ale namísto toho, aby se ji snažil do péče odborníků odvézt co nejrychleji, upustil uzdu svým zvrhlým sexuálním choutkám.

Jak informuje server BZ-berlin.de, muž se k ženě svíjející se v bolestech naklonil a začal jí šeptat do ucha.

„Těhotné ženy jsou podle mě velmi atraktivní,“ zněla jeho první slova.

O případu informoval server BZ Berlin.

Tina u soudu popsala, že se na sedadle spolujezdce bála. To ale chlípného řidiče nezajímalo a pokračoval. Nejprve ji začal hladit po břiše.

„Dokážu ti ulevit od bolesti,“ oznámil Tině a hned na to jí strčil ruku mezi nohy a začal ji osahávat na genitáliích. Přitom se také měl vyděšenou ženu snažit políbit.

Nastávající maminka se nakonec do nemocnice dostala, ani tak se ale chlípného Turka nezbavila. Ten si uložil její telefonní číslo a začal jí psát zprávy. Zajímal se třeba, jak dopadl porod. Teprve když mu Tina neodpovídala, svoje snažení vzdal.

Jaké překvapení bylo, když pak na jeho dveře po několika týdnech zaklepala policie. Mehmet U. skončil u soudu, tam se hájil, že se mu zákaznice sice líbila, ale nijak ji neobtěžoval. Jeho právník dokonce prohlásil, že pokud se Tině něco nezdálo, klidně mohla z auta vystoupit, třeba na semaforu.

„V devátém měsíci budete těžko vyskakovat z auta jako James Bond,“ uzemnil ho soudce.

Ten nakonec řidiči Uberu vystavil tučnou pokutu ve výši čtyř tisíc eur, což je v přepočtu zhruba sto tisíc korun. Ženě se dítě narodilo šest dní po incidentu, hrozivý zážitek ale z hlavy jen tak nevyžene.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:33 pátek 26. června 2020. Anketa je uzavřena.

  • 47
  • 45
  • 44
  • 39
  • 35
  • 34