Čínská noční můra: Muž s rouškou zemřel přímo na ulici, lidé si ho vůbec nevšímali

Jako z hororu působí fotografie pořízená v ulicích čínského Wu-chanu, kde propukla epidemie koronaviru. Téměř jistě následkem zákeřného viru tam zemřel jeden z mnoha nakažených, místní muž s rouškou na ústech. Protože ale lidé mají strach, aby se také nenakazili, raději dělali, jako že ho vůbec nevidí!

Počet obětí zákeřného koronaviru v Číně roste každým dnem. Aktuálně se zastavil na čísle 213. Jedním z nešťastníků byl i muž z města Wu-chan, který se podobně jako další oběti nečekaně sesunul k zemi přímo na ulici.

Pokud by k takové situaci došlo za normálních okolností, nepochybně by se mu kolemjdoucí vydali na pomoc a na místě by se shlukl dav zvědavců. Jenže v ulicích Wu-chanu, kde epidemie propukla, se lidé kontaktu s potenciálním přenašečem vyhýbají jako čert kříži.

Mrtvého muže si proto nikdo nevšímal. Lidé procházeli okolo či projížděli na kole jakoby nic.

K tělu tak teprve až po nějaké době dorazil zdravotnický personál ve speciálních oblecích. Ten mrtvolu naložil, odvezl a pak začal okolí místa dezinfikovat. Dezinfekcí pak museli projít i sami zdravotníci, když odložili specializované oblečení.

Děsivá fotografie z Wu-chanu. Muž zemřel přímo na ulici, nepochybně následkem koronaviru. Lidé si ho raději nevšímají.

Policisté neposkytli k případu úmrtí muže žádné informace, nikdo ovšem nepochybuje, že jej zabil právě koronavirus. K události navíc došlo jen nedaleko od jednoho z hlavních lékařských center pro léčbu těch, kteří příznaky viru mají. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:21 sobota 30. května 2020. Anketa je uzavřena.

  • 39
  • 37
  • 36
  • 34
  • 33
  • 32