„Ezocvok“ hvězdou Facebooku: Roušku nosit nebudu, před koronavirem nás ochrání andělé

Jan Hrušínský (64) označil koronavirus za řízenou likvidaci svého divadla. Brněnské influencerka Nela Slováková (30) se zase snaží vydělat na strachu lidí a prodává předražené dezinfekce a roušky. Teď se na internetu objevil další extrém. Říká si Anael, vydává se za léčitelku světlem a láskou, terapeutku a spirituální koučku. Tato „ezomaniačka“ v jednom ze svých videí zpochybňuje nařízení vlády vycházet ven pouze se zahalenou tváří a Čechy nabádá k tomu, aby koronavirus přijali!

Léčitelka světlem a láskou, jasnovidka, terapeutka, spirituální koučka, šamanka, médium s archanděly, spisovatelka a režisérka. To všechno jsou „pracovní pozice“, které Anael podle svého Facebooku zvládá.

Na profilu spirituální koučky se v minulých dnech objevilo video, které se na sociálních sítích těší velké popularitě, a to i když ho Anael brzy vymazala. Údajně kvůli negativní vlně komentářů. 

Vzhledem k tomu, co za bláboly na nahrávce vypouští, se není čemu divit.

Roušku nosit nebudu, je to uměle vyvolaný virus

„Dneska vydala vláda, že všichni musíme nosit masku, což já samozřejmě odmítám. Když budete negativně nastavení, budete mít v sobě virus a budete ho mít v sobě i přes všechny masky světa. Je to absolutní nesmysl nosit masku v prostředí, kde stejně nikdo není,“ říká Anael, která se zrovna procházela opuštěným centrem Prahy. 

Anael chodí po Praze a nadává na roušky.

V některých úsecích videonahrávky je ale zřejmé, že ve městě rozhodně nebyla sama. To, že kolem ní chodí lidé, kteří nařízení vlády respektují, jí ale evidentně bylo úplně jedno.

„Tohle je uměle vyvolaný virus, aby se ukázalo, jak jste strašně úzkostliví. Jsem smutná a zklamaná, že lidé takto reagují, jsou agresivní, když někdo nenosí masku. Je to jen o manipulaci s vámi. Je to hodně smutný,“ pokračuje ve svém dojemném prohlášení česká šamanka.

Anael má ráda kytičky.

Anael ve videu klade lidem na srdce, že současnou situaci zvládnou, jen pokud si zachovají pozitivní přístup. 

„Moc bych si přála, abyste si zachovali svůj pozitivní přístup k situaci, je to virus strachu, který se tady rozšiřuje. Velmi rychle tomu můžete propadnout. Někdo uvěřil strachu více než víře v pozitivitu. Jako jsme se všichni modlili k pralesům, teď bych vás chtěla požádat, abyste se modlili k tomu, aby to už skončilo. Abychom šli do té víry,“ říká Anael, která se po vyřčení těchto slov i rozpláče.

„Musím se tomu smát nebo brečet. Je mi líto, kam lidé spějí a čemu věří a chtějí uvěřit ve své vlastní prázdnotě. Rozšiřuje se to jako politická propaganda, jenom aby se zastavil svět, protože se víceméně musí restartovat. Je to všechno v pořádku, že se tahleta strašná mašinerie zastavila. Nemůžeme se ale zastavit v naší mysli a propadnout strachu. Já určitě ne,“ dodává spirituální koučka, z níž si teď na internetu dělá mnoho lidí legraci.

Andělé nás ochrání, planeta Země se restartuje do nových vibrací

Závěr nahrávky už zní, jako by byl vyprávěn v jiném jazyce.

„Jsme pod ochranou archanděla Michaela a jsme pod ochranou všech andělů, když se jich zeptáte a požádáte je o pomoc,“ zazní například z úst samozvané jasnovidky.

„Je mi jedno, kdo se mnou souhlasí a kdo ne. Předávám vám, co cítím. V mé komunitě jsou lidé, kteří se mnou souhlasí. Víra v lásku je důležitější než víra ve virus. Zůstaňte naladěni na vesmírné vibrace, do kterých se planeta Země musí restartovat. Jsou to nové vibrace, pokud zůstanete ve strachu, určitě tam nepůjdete. Ten restart je důležitý k tomu, abychom se dostali dál a výš, do pozitivních vibrací. Kultivujte radost, lásku, a ne strach,“ vzkázala na závěr všem lidem Anael.

Jak již bylo výše uvedeno, Anael svou nahrávku z Facebooku velice rychle smazala. My ji pro vás ale máme a můžete si toto jedinečné dílo pustit a pobavit se jako mnoho lidí před vámi.

Komu ale není do smíchu, je samotná Anael. Velmi ji totiž zklamaly reakce Čechů na internetu.

„Procitla jsem do mentality Čechů a jejich omezenosti a zla a jsem skutečně víc v šoku než ze samotného viru. Velké procitnutí,“ uvedla na Facebooku šamanka, která na sebe také práskla, že vzduch od nežádoucích bacilů čistí ranním tancem a protažením těla.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:01 neděle 19. července 2020. Anketa je uzavřena.

  • 100
  • 48
  • 35
  • 27
  • 24
  • 21