Václav Klaus mladší „schoval“ Livii před koronavirem na chatě, jezdí za ní vždy po práci

Předseda hnutí Trikolóra Václav Klaus mladší nebere koronavirus na lehkou váhu! Je si vědom toho, že nemoc může mít vážný průběh zejména u starší osob. Rozhodl se tedy, že „ukryje“ svou maminku Livii (76) v horách!

Václava Klause mladšího jsme stejně jako několik dalších českých politiků požádali o krátký videovzkaz čtenářům Expresu. 

Kromě toho, že rozebral dopady pandemie koronaviru na českou ekonomiku a vyjádřil svůj názor na případné prodlužování nouzového stavu, nám exprezidentův syn prozradil, jak zahání nudu během karantény.

„Chodím do kanceláře, snažíme se nějakým způsobem pracovat. Trikolóra je pidizaměstnavatel, máme asi čtyři zaměstnance, ale nikoho jsme nepropustili,“ řekl nám na úvod Václav Klaus mladší.

Kromě pracovních povinností Klausovi přibyla ještě jedna starost. Jako zodpovědný syn se poctivě stará o svou maminku Livii, kterou před koronavirem dokonale „ukryl“ v horách.

„Pečuji o maminku, aby byla v bezpečí a nemusela chodit do krámu. Odvezl jsem ji k nám na chalupu do Pece pod Sněžkou. Když práce skončí, jedu do Pece,“ svěřil se nám Klaus.

Předseda Trikolóry je znám jako vášnivý sportovec. Rád jezdí na kole a na pohybovou aktivitu nezapomíná ani během karantény.

„Chodím na vycházky hodně do přírody a snažím se sportovat, aby člověk nepropadal nějaké chmuře,“ dodal na závěr Klaus.

Na celý vzkaz čtenářům Expresu se podívejte ve videu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:18 pondělí 3. srpna 2020. Anketa je uzavřena.

  • 68
  • 54
  • 30
  • 27
  • 26
  • 25