Stanley Bradley: Koronavirus putoval do Evropy starou známou cestou

Minulost se opakuje! Když jsme požádali věštce a spisovatele Stanislava Brázdu alias Stanleyho Bradleyho (71), aby nám vyvěštil, jaké dopady bude mít pandemie koronaviru na Českou republiku a zbytek světa, musel bohužel zdvořile odmítnout. Negativní prognózy podle něj nejsou namístě. Známý vizionář místo toho pro Expres.cz zapátral trochu v historii a rozpovídal se o situaci, která tu současnou v jistých bodech hodně připomíná. Nemoc tehdy přišla také z Asie a Evropa si s ní nevěděla rady! Kromě toho Bradley vyvěštil, kdy koronavirus zmizí z Česka!

„Zavěštil jsem si a jsem přesvědčený, že v Česku to (koronavirus) skončí do konce roku. Do léta by to mělo být vyřešené, pak to bude ustupovat, že už nebudeme mít omezený pohyb,“ sdělil nám populární věštec Stanley Bradley.

Ve světě ale budou mít s koronavirem, kterému už podlehlo celkem přes šestnáct tisíc lidí, daleko větší problémy.

„Ve světě to vidím bohužel až do příštího léta, tam to bude trvat déle,“ míní Bradley.

V Otázkách Václava Moravce v České televizi šéf Ústředního krizového štábu Roman Prymula uvedl, že v některých částech světa se může nákaza udržet až dva roky a stejně tak dlouhá proto může být nemožnost cestovat. 

„Letošní dovolená bude v tuzemsku,“ řekl Prymula a zklamal tak mnoho Čechů.

Ještě více je zklame Bradley. Ten po věštění vzkazuje, že Češi by neměli počítat s dovolenou u moře raději i následující léto.

„Jsme všichni spojení, ta omezení se nás budou týkat a viděl bych to tak, že příští dovolenou byste neměli plánovat,“ řekl nám smutnou zprávu Bradley.

Populární věštec a spisovatel si dal tu práci a také zapátral v minulosti. V exkluzivním videu, které natočil pro Expres.cz, poté srovnal pandemii koronaviru s tím, jaké problémy světu nadělala epidemie moru alias černá smrt, která do Evropy stejně jako koronavirus dorazila z Asie.

„První po Číně byla Itálie, tam zemřela spousta námořníků. Z Itálie se poté mor šířil do jižní Francie, Španělska a na britské ostrovy. To je zajímavá souvislost a není to náhoda. Cesta je úplně stejná, i když je to už několik stovek let. Co se změnilo? Stále je to stejný problém,“ říká Bradley.

Na celý jeho výklad se podívejte ve videu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 22:47 úterý 21. července 2020. Anketa je uzavřena.

  • 170
  • 61
  • 52
  • 50
  • 40
  • 36