náhledy
Tyčinky můžete péct z listového i bramborového těsta.
Autor: Dáša Kubíková/ Český rozhlas
Houstičky
Autor: Bohynekuchyne.cz
Slané houstičky
Autor: Bohynekuchyne.cz
Italské grissini můžete upéct s olivami, rozmarýnem nebo sušenými rajčaty.
Autor: Tomáš Škoda
Škvarkové pagáče Petra Stupky
Autor: Petrstupka.cz
Louhov(an)é preclíky
Autor: Maskrtnica.cz
Bavorské preclíky
Autor: Prima Fresh
Louhov(an)é preclíky
Autor: Maskrtnica.cz
... nebo třeba salát.
Autor: Instagram
Avokádo jede! I Tyra Banks ho miluje.
Autor: Instagram Tyry Banks
Louhov(an)é preclíky, škvarkové pagáče, slané pečivo z vínového, bramborového nebo kynutého těsta. Z toho můžete vytvořit třeba italské grissini.
Autor: Koláž Expres.cz