náhledy
Spolu s bramborami můžete uvařit i mrkev, celer, pastinák, batáty, dýni nebo tuřín.
Autor: Facebook
Bramborová kaše se skvěle snáší také se sýrem nebo bylinkami.
Autor: Facebook
Brambory podle vévodkyně nejsou nic jiného než ochucená bramborová kaše, která se peče v troubě.
Autor: Facebook
Srílanská bramborová polévka podle Kamily Kamu Rundusové
Autor: Nejbarevnější kuchařka
Zbylou bramborovou kaši můžete použít jako základ krémové polévky.
Autor: Facebook
Zbylou bramborovou kaši britská kuchařská legenda Delia Smith využila jako základ pórkového krému.
Autor: Deliaonline.com
Bramborová kaše je hitem i v řetězcích rychlého občerstvení.
Autor: KFC
Krokety z bramborové kaše plněné sýrem budou hitem každé párty.
Autor: Facebook
Z bramborové kaše vytvoříte i gnocchi. Do nich můžete přidat například parmazán, bez něj se dají použít i do sladkých jídel.
Autor: Facebook
Z kaše při troše štěstí vytvoříte i gnocchi, které můžete po uvaření podávat třeba s šalvějovým máslem.
Autor: Facebook
Pastýřský koláč skvěle vypadá a ještě lépe chutná.
Autor: Archiv
Brambory, ilustrace
Bramborová kaše je skvělá příloha i odrazový můstek k dalším pokrmům. Od polévek až po gnocchi.
Autor: Koláž Expres.cz