Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Transgender znásilnění na Klinice: Topolánek si uplivl a píše o zániku civilizace!

    Topolánek považuje transgendera Ferynu za úchyláka. | foto: koláž Expres.cz

    Jen těžko uvěřitelná fraška se odehrává kolem postavy jménem Marie Feryna. Muž, který si uvědomil své ženství, se stal odhodlanou feministkou, a dokonce požadoval zrovnoprávnění pedofilů s heterosexuály, je v těžkých problémech. Hnutí SdruŽeny totiž zveřejnilo otevřený dopis, v němž je bývalý muž označen za sexuálního agresora. A to nakrklo Mirka Topolánka.

    Radikální aktivistka Marie Feryna bojuje hlasitě za práva a svobodu sexuálních menšin. Jenže podle jejích feministických soudružek úřadovala svým penisem na půdě levicové platformy Klinika na Praze 3. To, když se opakovaně pokusila o přízeň některé z dalších levicových aktivistek. Ve společném otevřeném dopisu Ferynu přímo obviňují ze znásilnění.

    „Před časem publikovala (Feryna) na svém blogu příspěvek, který následně stáhla, a dnes již není možné ho dohledat. V něm velmi opatrně přiznala, že na Klinice napadla členku kolektivu a pokusila se ji znásilnit. Napadená však mluví o znásilnění, ne o pokusu. Marie zároveň tvrdila, že se napraví a vyhledá odbornou pomoc. I přes tento slib se podobná událost opakovala,“ píší zasvěcení pisatelé.

    „Marie Feryna znásilnila jednu z autorek tohoto dopisu. Zpočátku jí tvrdila, že si nic nepamatuje, a popírala vinu, později připustila, že skutek spáchala. Pokoušela se vše ututlat a vyhýbala se konfrontaci. K tomu používala i citové vydírání a výhrůžky sebevraždou,“ vznáší vážné obvinění text zveřejněný na Facebooku.

    Ke znásilnění mělo dojít v autonomním centru Klinika.

    Ostatní feministky si prý váží přínosu Feryny jako aktivistky, ale chtějí upozornit na nesoulad mezi proklamovanými názory a reálným chováním této osoby.

    Přestože se rozhodly vilného pana Marii Ferynu veřejně zničit, oběti jeho libida si prý nepřejí podat trestní oznámení.

    Bizarní záležitost vzbudila pozornost a administrátoři facebookového profilu nestačí mazat výsměšné a dokonce urážlivé komentáře na účet deviantů a mentálně pokřivených sexuálních skupin vydávaných za něco běžného a nevymykajícího se z normálu.

    Otevřený dopis feministek obviňující Marii Ferynu ze znásilnění na Klinice.

    Jedním z občanů, kterého se chování ženy s penisem dotklo, je bývalý premiér a neúspěšný kandidát na prezidenta Mirek Topolánek.

    Problém bývalého pana, dnes paní Feryny, shrnuje do několika vět. „Takže: Úchyl se prohlásí ženou, vetře se do ryze ženské společnosti a řádí. K tomu slouží ‚svobodná volba pohlaví‘? Takhle vypadá zánik civilizace?“ ptá se pobouřený Topolánek.

    On sám zřejmě na změnu pohlaví nepomyslel.

    04.června 2018 v 22:31, příspěvek archivován: 05.června 2018 v 11:41

    Takže: úchyl se prohlásí ženou, vetře se do ryze ženské společnosti a řádí. K tomu slouží "svobodná volba pohlaví"?! Takhle vypadá zánik civilizace? https://t.co/lf6Gkg30dO

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:31 středa 3. října 2018. Anketa je uzavřena.

    • Super
      64
    • Haha
      33
    • Tvl
      19
    • Trapas
      12
    • Sladký
      10
    • Cože
      7
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...