Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Sex a znechucení: Svědkyně popsala vztah s vyšetřovatelem kauzy Nečesaný!

    Svědkyně Jana T. popsala svůj krátký románek s vyšetřovatelem Juštou, který pracoval na kauze Nečesaný a podle některých svědectví měl s výsledky manipulovat v Nečesaného neprospěch. Žena zašla i do velkých detailů. Co všechno ve své výpovědi prozradila? Podrobný záznam jejích slov u soudu přinesl deník Blesk.

    Jak se vlastně Jana T. s vyšetřovatelem Milanem Juštou seznámila? Její tehdejší manžel čelil obžalobě z loupežného přepadení v Náchodě a ona proti němu svědčila. Během vyšetřování se setkala právě s Juštou, kterému mladá žena padla okamžitě do oka. Netrvalo dlouho a velmi jasně jí naznačil své úmysly.  

    „V kabince výtahu jsem stála v zadním rohu, pan Jušta stál naproti mně, a to asi metr ode mě, díval se mi přímo do obličeje a potom mi najednou dal pusu. Nejednalo se o nějakou přátelskou pusu, protože mě pan Jušta políbil svými ústy na má ústa. Potom toho ihned zanechal, protože jsme museli vystupovat,“ sdělila tento týden u soudu Jana T.

    Vzhledem k tomu, že Jušta byl v tu dobu ženatý a měl malé děti, nějakou dobu se snažil vztah udržet jen na virtuální rovině. Po Janě T. tak loudil intimní fotografie, za které jí výměnou zasílal své.

    Vyšetřovatel Milan Jušta.

    „On se vyfotografoval za situace, kdy stál před zrcadlem čelem k zrcadlu se ztopořeným přirozením. S přirozením na fotografii nijak nemanipuloval, tzn. že ho např. nedržel v ruce. On k těm fotografiím asi i něco psal, ale už si nevzpomínám co a nechtěla bych si dnes něco vymýšlet,“ popsala velmi podrobně svědkyně Jana T. 

    Líbil se mi, tak jsem se mu nebránila

    Po nějaké době již prý Jušta na svou počáteční snahu nenechat aférku naplno propuknout rezignoval a za Janou T. začal dojíždět k její babičce, kde toho času žila. „Seděla jsem vedle pana Jušty na gauči. On mě chytil za ruku, po ruce mě hladil. Toto trvalo asi 10–15 minut, přitom jsme popíjeli kávu. V té době jsme byli oba oblečení, on mě potom ale začal líbat, konkrétně se jednalo o tzv. ‚francouzáky‘, tzn. že mi zasunoval svůj jazyk do úst, on se mi líbil, tak jsem se tomuto jednání nebránila,“ vyprávěla Jana T. detaily o počátcích jejich vztahu. 

    To ještě ale zdaleka nebylo to nejpikantnější, co mladá žena v soudní síni přiznala. „Pan Jušta mě začal svlékat, on mě svlékl úplně do naha. Při svlékání mě líbal a hladil, to už mě hladil úplně na všech partiích těla, tedy i na mém genitálu. Potom jsem ho začala vysvlékat já, vysvlékla jsem ho úplně do naha, když jsme byli oba nazí, tak jsme spolu měli pohlavní styk, konkrétně mezi námi došlo k souloži, tedy ke spojení pohlavních orgánů. Myslím si, že ten večer jsme spolu souložili celkem dvakrát,“ je uvedeno ve výpovědi Jany T. na GIBS.

    Musela jsem krást a prodávat drogy!

    Podle všeho Milan Jušta za svou milenkou dojížděl poměrně často. To se změnilo zhruba po měsíci a půl, kdy se Jušta Janě T. svěřil, že zmanipuloval důkazy v případu Lukáše Nečesaného„Já už ho nechtěla nikdy vidět, bylo mi z něj špatně, jak to mohl udělat,“ uvedla Jana T. ve středu u soudu. 

    Milan Jušta sice přiznal milenecký poměr, je však striktně proti tomu, že by se Janě T. svěřoval s jakýmikoliv informacemi o případu. Je přesvědčený, že jí za svědčení proti němu někdo zaplatil. „Kdyby ano, tak bych neskončila tak, jak jsem skončila. Mně se kvůli tomu zhroutil život,“ oponovala mu bývalá milenka s tím, že byla dokonce okolnostmi přinucena krást a prodávat drogy. Kvůli tomu se ocitla ve vazbě a brzy bude následovat soud. 

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 13:48 sobota 10. března 2018. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      9
    • Sladký
      5
    • Super
      4
    • Haha
      4
    • Tvl
      4
    • Cože
      3