Co ty vlasy? Ministryně tak spěchá řešit šikanu, že se nestíhá ani učesat

Ministryně školství Kateřina Valachová se dnes sešla s ředitelem malešické průmyslovky, kde tři studenti šikanovali učitelku, která později zemřela. Po schůzce vystoupila na tiskové konferenci, kde zveřejnila, jaký bude další postup. Podle všeho toho má ministryně v poslední době moc, protože před novináře předstoupila poněkud neupravená.

Domnívám se, že pokud se prokáže, že vedení školy vědělo o té situaci nebo že nedodrželo preventivní postupy, že je jediné možné řešení, že budou vyvozeny personální důsledky vůči vedení školy,“ řekla Kateřina Valachová po setkání s ředitelem školy i pražským náměstkem, pod nějž spadá školství.

Ředitel průmyslovky Na Třebešíně František Bártl oznámil, že na svou funkci nerezignuje, protože na své straně nevidí žádné pochybení.

Zejména i proto, že se učitelka stihla s žáky, kteří ji dlouhodobě šikanovali, usmířit.

Fotogalerie

Ministryně školství se chystá společně s primátorkou Adrianou Krnáčovou školu osobně navštívit v úterý.

Je ale vidět, že případ, který momentálně otřásá českých školstvím, Kateřinu Valachovou plně zaměstnává, protože na tiskovou konferenci přispěchala v podivném účesu, který ze všeho nejvíc připomínal styl princezna Koloběžka - učesaná, neučesaná.

Tedy spíš špatně učesaná.

Bohužel to ale podle archivních fotografií nebylo poprvé, co ministryně svůj zevnějšek zanedbala.

Na střední škole by jí to možná prošlo, ale v její pozici to nepůsobí příliš dobře.

Valachová má zdravé a husté vlasy, ovšem od té doby, co je v úřadu, nějak se odmítá zabývat tím, že by si měla svoje kadeře uklidnit.

Když si přebírala na Hradě funkci, seděl jí na temeni hlavy uhlazený francouzský drdol, což byl snad její poslední záchvěv snahy vlasy nějak zkrotit.

Kateřina Valachová je právě uváděna do úřadu ministryně školství Milošem Zemanem. Tady si na francouzském drdolu dala záležet.

Samozřejmě, že jako ministryně má na práci daleko důležitější věci, než se před zrcadlem česat, ale je to na druhou stranu škoda.

Valachová je moc hezká ženská a nemusí vypadat zrovna, jako kdyby přiběhla z pískoviště nebo z lesa. Její vlasy jsou krásné, a jistě by se našel nejeden kadeřník, co by se jí o ně rád postaral, a to ještě ke všemu zdarma, protože by si na ní udělal reklamu.

Co, paní ministryně? Nechcete tomu dát šanci? Když jsme Vás dneska slyšeli mluvit v televizi, byla to řeč sice krásná a umíte dobře hovořit spatra, ale měli jsme nutkavý pocit sednout do auta, dojet na místo přenosu a ty vlasy Vám upravit!

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:40 sobota 18. června 2016. Anketa je uzavřena.

  • 44
  • 36
  • 26
  • 21
  • 19
  • 16