Prezidentské volby ve Varech: Hilšer prosí o podpisy na kolonádě, Janeček se vodí s Lilií

Komunální volby se kvapem blíží a prakticky za rohem jsou i ty prezidentské. Pocítit to bude nepochybně i na letošním karlovarském filmovém festivalu. Zatímco jeden prezidentský kandidát Karel Janeček se s partnerkou Lilií promenádoval na zahajovacím ceremoniálu, kousek dále na kolonádě prosil o podpisy Marek Hilšer.

Hilšer se o prezidentské křeslo pokoušel už v roce 2018, selhal ale hned v prvním kole, skončil na pátém místě. Jeho ambice od té doby ale nepolevily, naopak. Uspěl ve volbách do Senátu a věří si, že napodruhé Hrad klapne. 

Nejprve ale někdejší aktivista musí nasbírat dostatečný počet podpisů. A jde na to velmi chytře: petiční stánek si během zahajovacího ceremoniálu karlovarského filmového festivalu postavil přímo na frekventované kolonádě!

Marek Hilšer zavětřil příležitost a otevřel si petiční stánek na karlovarské kolonádě.

Marek Hilšer sbíral podpisy pro svou prezidentskou kandidaturu.

Ještě více zhurta na to šel jeden z jeho oponentů, miliardář Karel Janeček. Ten dorazil do Varů s partnerkou Lilií Khousnoutdinovou a zúčastnili se rovnou zahajovacího ceremoniálu. Už v neděli chce přitom nastartovat další fázi prezidentské kampaně.

Jejich příjezd nikterak velkolepý nebyl, Janeček i Lilia působili zasmušile, ona dokonce kulhala. Jenže pár desítek minut úprav a líčení v hotelu jim stačilo, aby ze sebe udělali dobře vypadající pár.

Karel Janeček s partnerkou Lilií

Přijede se do Varů podívat třeba i generál Petr Pavel? Nebo si tam výlet se svým obytňákem udělá Andrej Babiš?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:13 neděle 30. října 2022. Anketa je uzavřena.

  • 148
  • 55
  • 55
  • 54
  • 51
  • 47