Český boxer pálí do Vémoly: Nejsi vzorem pro děti! Terminátor: Ty moje ani nevědí, kdo jsi!

Na české bojové scéně se objevil další kritik MMA zápasníka Karlose Vémoly. Je jím bývalý úspěšný boxer a v současné době uznávaný trenér Ladislav Kutil (43). Několikanásobný mistr České republiky populárního bijce označil ze nepříliš dobrý vzor pro své děti a vyjádřil se také k Vémolově porážce s Attilou Véghem. Netrvalo dlouho a přišla reakce od Terminátora!

Úspěšný boxer Ladislav Kutil poskytl rozhovor pro youtubový kanál RP Records. V něm promluvil o nedávném „zápase století“ mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou

Zatímco nespočet lidí překvapila jednoznačná výhra slovenského bijce v prvním kole, Kutil něco takového čekal.

„Pro mě byl od začátku favorit Végh a taky se to ukázalo. Vémola nedosahuje takových kvalit,“ řekl na úvod Kutil, který se poté také věnoval vlně negativních komentářů, jež směřovala na poraženého Vémolu.

„Udělal pro ten sport hrozně moc, ale některé věci si zaslouží, protože hodně mluvil. Já si nedokážu představit, že moje děti by měly k takovému člověku vzhlížet,“ pravil upřímně Kutil.

Rozhovor s boxerem na svém Facebooku sdílel Feferonka Fight Team, s nímž Vémola úzce spolupracuje. V komentářích pod videem se poté bijec poněkud rýpavě vyjádřil k boxerovi, který ho kritizoval.

„Jeho děti ke mně sice nevzhlížejí, ale moje děti vůbec nevědí, kdo nějaký Láďa Kutil je. A já vlastně taky ne,“ zareagoval Terminátor, jenž si vůbec nebral servítky.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 pátek 20. března 2020. Anketa je uzavřena.

  • 144
  • 139
  • 103
  • 73
  • 59
  • 56