Zabil jsi člena rodiny, ne plyšáka! Majitelka čivavy se pouští do havířovského fotbalisty

Česká veřejnost absolutně nemůže pochopit jednání bývalého havířovského fotbalisty Karla Skoupého, který po hádce s přítelkyní vyhodil z okna nebohou čivavu. Ta pád nepřežila a majitelka se jen těžko se smrtí svého mazlíčka smiřuje. Pro hrubiána má drsný vzkaz!

Scéna jako z hororu se odehrála v noci z 5. na 6. srpna. Karel Skoupý, tehdy ještě hráč Havířova, po hádce s přítelkyní popadl čivavu, která patřila matce jeho partnerky, a vyhodil ji z okna. Nebohý pejsek pád nepřežil.

Skoupý celý incident vysvětloval jako velké nedorozumění. Prý ho pes měl kousnout, a proto ho tedy odhodil. Tomu ale nevěřil soud, který Skoupému udělal roční trest s třicetiměsíční podmínkou, navíc mladý fotbalista musí zaplatit Martině Římanové, majitelce čivavy, 4500 korun jako odškodné.

S tím je Římanová spokojena. Pro brutálního vraha psů má ale drsný vzkaz.

„Byl to člen rodiny, nebyl to žádný plyšák, nezasloužil si to. On (Skoupý, pozn. red.) pořád říkal, že nic neudělal, a hrál to na to. Ten pes ale asi sám z toho okna nevyletěl,“ uvedla pro server TN.cz Martina Římanová. 

Fotbalista zabil čivavu.

Pro majitelku je ale velmi zarážející také to, že se jí Skoupý za celý incident dodnes neomluvil. 

Kromě trestu a výše uvedené pokuty to Skoupý odskákal také ve svém profesním životě. Havířov s ním okamžitě ukončil spolupráci a mladý fotbalista podle informací TV Nova hraje v současné době ve Vratimově.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:33 neděle 4. února 2018. Anketa je uzavřena.

  • 19
  • 13
  • 9
  • 7
  • 5
  • 5