Mám syna se Schwarzenbergem a chtěla jsem se zabít! Milenka knížete promluvila

Šlechtična Zita Pallavicini (48) před časem na sociálních sítích informovala o svém vztahu s čestným předsedou TOP 09 Karlem Schwarzenbergem (81), se kterým měla zplodit dnes už plnoletého syna Eduarda. Ten jako by Schwarzenbergovi z oka vypadl! Bývalý ministr zahraničí ale rázně popírá, že by byl otcem tohoto mladíka. Aristokratka z rakousko-uherského šlechtického rodu si ale stojí za svým a teď navíc detailně popsala, jak měl vypadat její vztah s populárním politikem. Prý se kvůli němu chtěla zabít!

Zita říká, že s Karlem Schwarzenbergem tvořila pár dlouhých šest let a byla do něj bláznivě zamilovaná. Vztah s populárním politikem prý ale nebyl vůbec jednoduchý.

„On (Schwarzenberg) je úžasný člověk, velkorysý, hodně jsem se od něj naučila, ale soukromý život s ním opravdu nebyl lehký. My spolu musíme ještě pár věcí důstojně dořešit. To je na delší povídání,“ svěřila se Zita magazínu Blesk pro ženy.

Do Schwarzenberga se prý Zita zakoukala v době, kdy byla vdaná za jiného muže.

„Karel se mi více než rok neustále dvořil. Nakonec jsem se do něj zamilovala, všechno kvůli němu opustila a rozvedla se. Bylo mi tenkrát dvacet šest,“ vzpomíná dále šlechtična.

Šlechtična Zita Pallavicini se Schwarzenbergem prožila románek v 90. letech.

Zpočátku vše vypadalo dokonale, ale brzy se začaly objevovat první nepříjemnosti. Schwarzenberg měl Zitě slíbit, že až nebude Václav Havel prezidentem, skončí ve vrcholné politice. Svůj slib ale nedodržel.

„Měli jsme velké plány. Že budeme chodit po lese, já budu vařit a budeme v klidu žít. Z toho nic nebylo. On politiku nemohl nechat. Trvalo to šest let a pak to skončilo. Ale porodila jsem syna Eduarda. Měli jsme spolu křtiny. Karel je zapsaný jako otec v křestním listu. A pak, asi rok nato, přišel s tím, že syn není jeho,“ říká Zita.

Vidíte tu podobu? Markraběnka Zita Pallavicini tvrdí, že chlapec vlevo je synkem Karla Schwarzenberga. Ten to ale zarytě odmítá.

Podle šlechtičny se Schwarzenberg svého syna vzdal kvůli dědictví.

„Když je ve hře dědictví, lidé jsou schopni všeho. Přišel s tím, že má test, který jeho otcovství vylučuje. Každopádně já jsem ten papír, že Eduard není Karlův, v životě neviděla. Je to osmnáct let. Opakovaně jsem navrhovala, že půjdeme a necháme si testy udělat společně. Nikdy k tomu nedošlo,“ dodává Zita.

Myšlenky na sebevraždu

Ve vztahu Zita zažila i velice nepříjemné období, kdy se octla na samém dně a přemýšlela o sebevraždě.

„Já byla tehdy hodně mladá. Prostě jsem se zhroutila a měla pocit, že už toho víc nevydržím. Paradox je, že jsem hluboce věřící a myslím si, že by člověk neměl mít právo vzít si život. Vlastně jsem se asi zabít nechtěla. Křičela jsem tím činem o pomoc,“ vysvětluje Zita.

Je zajímavé, že Schwarzenberg otcovství popírá, ale Zita sdílela na sociálních sítích fotografii ze křtu svého syna, kde je kníže po jeho boku.

Fotografie ze křtu

„Musím říct, že jak Eduard dospívá, podobá se mu víc a víc i povahou. A vidím i na lidech, kteří mě dřív odsuzovali, jak jsou v rozpacích, když Eduarda vidí,“ prohlásila Pallavicini nedávno v rozhovoru pro web Proženy.cz.

Tak kdy kníže konečně kápne božskou?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:55 pátek 25. října 2019. Anketa je uzavřena.

  • 65
  • 51
  • 45
  • 34
  • 32
  • 18