Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Janeček opět zvítězil nad Mariem: Soud smetl nařčení z domácího násilí i únosu

    Karel Janeček vyhrál další soud. | foto: Koláž Expresu

    Miliardář Karel Janeček (46) slaví další velké vítězství v rozvodové válce, kterou vede s tuniskou matematičkou Mariem Mhadhbi (35). Francouzský soud nově smetl ze stolu nařčení z domácího násilí i únosu tříletého syna Yanise!

    Miliardář Karel Janeček už jeden vítězný soud nad manželkou Mariem na svém kontě má. 

    V listopadu francouzský soud zamítl obvinění tuniské matematičky, že Janeček bral drogy a údajně nezvládal výchovu dětí. Od té doby může miliardář pravidelně vídat svého syna.

    O nejnovějším rozhodnutí francouzského soudu jako první informoval server eXtra.cz. Podle soudu totiž nejsou žádné důkazy, které by nasvědčovaly tomu, že Janeček spáchal jakýkoliv trestný čin.

    Janečkova stále ještě manželka Mariem tvrdila, že ji miliardář napadl. Svědkem domácího násilí měla být chůva, se kterou je Mariem v příbuzenském vztahu.

    Tunisanka tvrdila, že existují fotografie, které domácí násilí dokazují. Toto tvrzení ale francouzský soud zamítl.

    Mariem Karla Janečka nařkla také z únosu tříletého syna Yanise, k němuž mělo dojít začátkem června, kdy miliardář přijel do Paříže. 

    Nejšťastnější otec dneška?

    Janeček tvrdí, že chtěl syna vzít do muzea vědy, s Mariem se měl dohodnout, že chlapce vrátí po 13. hodině. Když ale vyšel s Yanisem z muzea, čekala už na něj Mariem se svou matkou. 

    Janeček chtěl poté ještě syna pozvat na zmrzlinu. To prý Mariem označila za únos a celý incident ještě natáčela na kameru její matka.

    „Tehdy jsem chtěl Yanisovi jen koupit zmrzlinu. Z únosu mě v minulosti obvinila dokonce dvakrát. Tehdy u muzea dokonce volala policii a opravdu před něj přijela zásahovka. Vysvětloval jsem, co se děje. Bylo to šílené, ale naštěstí se chovali rozumně. Jsem rád, že je to za mnou a že francouzské soudy postupují hlavně s ohledem na zájem dítěte,“ řekl pro výše uvedený server Janeček.

    Je mentálně nemocná

    Karel Janeček je známý tím, že vyznává mnohoženství. Mariem o tom věděla a zpočátku jí to nevadilo.

    V zimě roku 2017 se ale jejich manželství definitivně rozpadlo, Mariem se i se synem Yanisem vrátila do Francie. Od té chvíle už Janečkovo srdce patří jen jeho nynější partnerce a snoubence Lilii Khousnoutdinové, s níž má miliardář dceru Isabelu.

    Po boku nové lásky se Janeček začal nepříliš lichotivě vyjadřovat na adresu své manželky. Vedl s ní jakousi válku přes sociální sítě. V jednom z rozhovorů o ní například řekl, že je mentálně nemocná.

    „Troufnu si říci, že je mentálně nemocná. Stalo se to, že pochopila, jak jsem ve vztahu s Lilií skutečně šťastný, a není to jen to, co tvrdila ona,“ řekl Janeček pro iDNES.cz.

    Jednalo se o reakci na to, že Mariem na něj podala trestní oznámení o domácím násilí a pokusu o únos syna Yanise.

    Obvinění soud smetl ze stolu. Jedná se tedy o definitivní konec Janečkovy války s Mariem?

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:28 sobota 11. dubna 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      37
    • Super
      32
    • Haha
      28
    • Sladký
      26
    • Tvl
      26
    • Cože
      24
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...