Blbec dne: Během piety za Gotta dělal reportérce parohy, když měla vstup

Chtěl být vtipný a asi i slavný. Místo toho je ale za primitiva a (oprávněně) čelí posměchu ze všech stran. Řeč je o neznámém chlapíkovi, který se před katedrálou svatého Víta pokusil zesměšnit reportérku televize Prima Pavlínu Kosovou. Ještě než začala zádušní mše za zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80), novinářce „nasadil“ potupné parohy. Zesměšnil ale pouze sám sebe!

Reportérka Pavlína Kosová měla zrovna živý vstup před katedrálou svatého Víta, kde probíhala zádušní mše za Karla Gotta.

Za ní se zčistajasna objevil neznámý podivín v brýlích a kožené bundě. Zadíval se do kamery a v hlavě se mu začal rodit šibalský plán, díky němuž se asi měl stát slavným.

Stoupl si za moderátorku a udělal jí potupné parohy. Očividně se u toho skvěle bavil.

Do smíchu ale chlapíkovi nebylo poté, co si ho Pavlína Kosová začala točit a zeptala se ho, proč narušil pietu.

„Já se s vámi bavit nechci,“ řekl nejprve. „Já ho (Karla Gotta) mám v duši a v srdci!“ poté dodal.

Na III. nádvoří Pražského hradu poté ještě před štábem televize Prima odhodil cigaretu na zem a zašlápl ji. Když ho reportérka poprosila, aby ji vyhodil do koše, protože je to neslušné, muž reagoval dost podrážděně.

„Zeman taky kouří. Ta cigareta je bez filtru. Zavolejte ochranku,“ zakončil muž, který teď na sociálních sítích čelí obří kritice.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:06 neděle 9. února 2020. Anketa je uzavřena.

  • 164
  • 36
  • 35
  • 33
  • 32
  • 27