Italský herec musel žít v bytě se sestrou, kterou zabil koronavirus. Její tělo ukázal ve videu

Situace v koronavirem silně postižené Itálii připomíná apokalypsu. Objevuje se například čím dál více případů, kdy nakažený zemřel doma a jeho příbuzní pak museli strávit s tělem několik dní kvůli vládnímu nařízení. Zažila to i hvězda italského seriálu Gomora Luca Franzese, který v zoufalých videích promluvil o tom, že nakažené sestře dával umělé dýchání. Na jednom ze záběrů se dokonce mrtvé tělo objevuje.

Několik případů jako vystřižených z hororu se odehrálo v Itálii, evropském epicentru koronaviru

Jedno z tamních opatřeních nařizuje, že se nikdo po určitou dobu nesmí přiblížit k tělu zemřelých. To znamená, že pokud někdo na koronavirus zemře doma, rodina musí žít s tělem, dokud jej neodvezou hygienici ve speciálních oblecích.

Po starší ženě, o které jsme vás informovali včera, to samé zažil také italský herec známý z tamního seriálu Gomora Luca Franzese. Tomu zemřela sestra Teresa (†47).

Nejen on, ale i celý zbytek rodiny včetně dětí i starších rodičů pak s tělem museli zůstat v jedné domácnosti 36 hodin.

Franzese po tu dobu zveřejňoval na sociálních sítích videa, v nichž zoufale a roztřeseným hlasem prosí italskou vládu o pomoc. V jednom z videí je v pozadí vidět i mrtvé tělo jeho sestry.

Italský herec Luca Franzese prosil o pomoc, když musel on i jeho rodina žít několik hodin s mrtvou sestrou. Ta byla nakonec pozitivně testována na koronavirus.

Herec apeloval zejména na to, aby byla jeho sestra otestována, zda skutečně zemřela na koronavirus, což zpočátku nebylo jasné. V ohrožení by pak byl celý zbytek rodiny, sám Franzese ve videu dokonce řekl, že jí těsně před smrtí poskytoval první pomoc včetně umělého dýchání.

Po zmíněných 36 hodinách skutečně specialisté tělo odvezli a otestovali. Nejhorší obavy rodiny se naplnily, ukázalo se, že byla žena skutečně koronavirem nakažena.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:31 pátek 10. července 2020. Anketa je uzavřena.

  • 95
  • 46
  • 43
  • 39
  • 38
  • 36