Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Kostarika jí změnila život i postavu: Kdy už Kamu řekne, jak je v novém těle šťastná?

    Netají se tím, že v životě mnohokrát bojovala se svou váhou. Kamila Kamu Rundusová (32) o tom také několikrát promluvila a nebála se pustit do světa fotky „před“ a „po“. Bohužel si neodpustila „mudroprdné“ řeči o hledání sebe sama, o tom, že člověk musí mít rád sám sebe a pak vypadá k světu tak nějak automaticky. Když se kila vrátila, tasila vážné zdravotní problémy a prohlásila, že si musí odpočinout. To se jí na Kostarice docela daří, stejně jako si úspěšně drží i nově nabytá kila. Bude se zase hubnout s vesmírem, nebo se zrodila nová Kamu?

    Od dvanácti let snila o bříšku bez pneumatiky. Říká se, že na tom nezáleží, ale já si myslím, že spoustě ženských i chlapů tedy ano. Chceme se cítit dobře, a když se dobře cítíme, stříká to z nás navenek,“ napsala na svém facebookovém profilu Kamila Kamu Rundusová v lednu 2020, kdy se pochlubila tím, že výrazně zhubla.

    „Došlo mi, že mám sakra problém a trpím závislostí na jídle. Prošla jsem si všemi poruchami příjmu potravy. Kila lítala nahoru dolů a nebylo nic, co bych nezkusila. Od diet, fastingu, ketózy, pilulek a tvrdých tréninků,“ popsala cestu ke štíhlé postavě autorka několika kuchařek.

    Kamila Kamu Rundusová na prkně válí. Nemůže proto být žádné tintítko.

    Úspěch se prý dostavil až ve chvíli, kdy přestala hubnout kvůli svému vzhledu, ale jako cíl si stanovila svou spokojenost.

    Trvalo to dlouho a musím si to denně připomínat. Začala jsem být sama sebou, změnila životosprávu a začala zářit,“ radovala se Rundusová, která chce být zároveň inspirací pro ostatní.

    Po dvou letech má kila zpátky a kolem vysněné postavy se podezřele mlčí. Není to všech 34 kilo, co postupně zhubla, ale nelze si nevšimnout, že se zakulatila. 

    Kamila Kamu Rundusová (vpravo) je na Kostarice šťastná. Svědčí o tom i její znovunabyté „blahobytné“ křivky.

    Soudě podle momentky z jachty, již pustil do světa její přítel Robi, zjevně nejde jen o svaly, které nabrala častým surfováním. Spíše o špíčky, v něž se proměnily prázdné kalorie z té parádní zmrzliny, veganských dortů i veselých drinků na pláži.

    Nikdo neříká, že si Kamu musí držet onu „ideální“ váhu celý život. Nehledě na to, že soudit člověka podle toho, kolik váží a jak vypadá, se může zdát nefér a jako podpásovka. 

    Ruku v ruce s tím by si ale i sama influencerka měla příště odpustit motivační „kydy“ ve stylu pohádkové Doroty Máchalové a jejího „Jak jsem mohla žít tak dlouho po selsku?“. Viděno optikou Rundusové by se teď na sebe nemohla ani podívat, protože byla spokojená až v těle, jež už teď nějaký pátek nemá...

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 17:11 pondělí 26. září 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      37
    • Haha
      21
    • Tvl
      12
    • Super
      11
    • Sladký
      8
    • Cože
      7
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...