Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Pohřeb Marečkova vraha Kuči: Romská hudba, smutný farář a bílá rakev! Matku oživovali slivovicí

    Dlouhé měsíce týral bezbranné dítě své partnerky Simony a nakonec ho i zabil. Tyran z Loun Josef Kuča (†21), který se podle oficiálních zpráv z valdické věznice minulé úterý oběsil v cele, se ale i tak dočkal velkolepého pohřbu! Jeho tělo bylo umístěno do bílé rakve, již zdobil nápis „Milovanému synovi“. Z reproduktorů se během obřadu ozývala romská hudba. Farář o Kučovi mluvil jako o „drahém Pepovi, který bude lidem chybět“. Vrahova maminka několikrát zkolabovala, příbuzní ji museli oživovat slivovicí.

    S Marečkovým vrahem Josefem Kučou se ve středu dopoledne v Lounech přišlo rozloučit asi dvacet příbuzných a kamarádů. Před samotným obřadem se konal ještě jakýsi smuteční pochod městem. Bílou rakev, kterou zdobily květiny s nápisem „Milovanému synovi“, rodina vezla v dodávce.

    Josef Kuča měl bílou rakev a na ní od matky květiny s nápisem „Milovanému synovi“.

    Pochodu se kromě Kučových kamarádů a rodiny zúčastnila také hrstka zvědavců a novinářů, smuteční hosté ale žádali fotografy, ať jdou pryč. Jakmile průvod dorazil k lounskému hřbitovu, Kučova maminka u hrobu zkolabovala.

     „Ne! Pepo, ne,“ křičela a ostatní ji pak museli podpírat a uklidňovat.

    I přestože byl pohřeb Josefa Kuči označen jako riziková událost, během níž by mohlo dojít ke střetům, na místě podle redaktora Expresu nebyli žádní policisté. Hřbitovem občas projížděli zaměstnanci hřbitovní správy ve svých vozech a hlídali, jestli jde vše podle plánu.

    Drahý Pepo, budeš tu chybět, říkal farář

    Podle původních zpráv od zdroje redakce Expres.cz měla být na pohřbu kapela, ale nakonec hrála romská hudba pouze z reproduktorů.

    „Drahý Pepo, budeš nám chybět, ani nevíš, jak moc,“ začal svou řeč farář. „Loučíme se s tebou, i když nemáme jen krásné vzpomínky. Ať najdeš své místo, milujeme tě,“ pokračoval farář ve své řeči.

    Farář o Kučovi mluvil jako o člověku, který bude lidem chybět.

    Matku oživovali slivovicí

    Během ukládání rakve do země Kučova matka znovu zkolabovala. „Panebože, Pepo, to ne,“ křičela nad hrobem, její příbuzní ji museli „oživovat“ velmi netradiční metodou. Jedna z žen vytáhla lahev slivovice a přiložila ji Kučové pod nos.

    Kromě matky nesla celý obřad velmi špatně také Kučova sestra, která musela být odvedena pryč. Po zhruba půlhodinovém obřadu se všichni odebrali pravděpodobně na kar.

    Maminku museli podpírat a později „oživovat“ slivovicí.

    Kuča měl spáchat sebevraždu, rodina tomu nevěří

    Josef Kuča dostal nedávno dvaadvacet let za utýrání teprve tříletého syna své partnerky Simony. Dítě měl bít vařečkou do krve, típat cigarety či ho pálit žehličkou, také prý Marečka posazoval na rozpálený sporák.

    Minulé úterý byl Kuča převezen do valdické věznice a podle oficiální zprávy hned první den ve své cele spáchal sebevraždu, údajně se oběsil. Jeho rodiče ale této verzi vůbec nevěří.

    „Nevěříme tomu, udělala to buď vězeňská služba, nebo vězni,“ řekla nám nedávno Kučova matka, která jako důkaz Expresu předložila dopis od svého syna, v němž Kuča rodiče žádá o peníze a píše jim, jak moc se těší na jejich návštěvu.

    Kuča tento dopis psal dva dny před svou údajnou sebevraždou.

    „Chceme to řešit, proto to dáváme do médií, my jako obyčejní smrtelníci s tím nic neuděláme. Na vězeňskou službu jsem volal včera, zvedli mi to a řekli, že je to pravda, že kluk umřel. Příčinu smrti mi ale nesdělili, že to řeší policie a až budou nějaké výsledky, tak se nám snad ozvou,“ dodal otec Josefa Kuči.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:28 čtvrtek 5. listopadu 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      577
    • Haha
      96
    • Tvl
      89
    • Cože
      36
    • Super
      34
    • Sladký
      24