Hodila po mně lahev, pořezala mě a popálila! Takhle to měl Depp schytat od Amber Heard

Že by se kampaň Me Too obrátila proti ní? Herečka Amber Heard se dosud vykreslovala jako oběť domácího násilí ze strany exmanžela Johnnyho Deppa. Jediným jejím chabým důkazem má být fotografie, na které má monokl. To milovaný herec vytáhl o poznání větší pecku! Svoje tvrzení, že Heard naopak několikrát napadla jeho, podložil fotografií rovnou z nemocničního lůžka. V péči lékařů měl skončit poté, co po něm exmanželka mrštila lahev, pořezala mu prst a ještě mu o obličej típla cigaretu!

Tahle válka bude ještě pěkně ostrá. Oblíbený herec Johnny Depp s exmanželkou Amber Heard se navzájem tahají po soudech a obviňují se z toho, kdo koho měl doma mlátit. Blonďatá herečka si ve světle kampaně Me Too v podstatě postavila slávu na tom, že přežila otřesné domácí násilí.

Po několika letech začala postupně tahat z rukávu esa v podobě příběhů o tom, jak ji Depp surově bil, tahal ji za vlasy po celém domě, škrtil ji nebo ji na palubě letadla před zraky všech skopl na zem. Důkaz zatím ukázala všehovšudy jeden, a to fotku s něčím, co trochu připomíná monokl.

Jenže Depp se nechce nechat jen tak sedřít z kůže, vždyť kvůli pochybným obviněním zhrzené bývalky už v podstatě přišel o roli milovaného karibského piráta Jacka Sparrowa. Už před několika měsíci se rozhodl, že bude Heard žalovat pro urážku na cti a chce po ní v přepočtu více než miliardu a čtvrt korun.

Johnny Depp na nemocničním lůžku

To navíc není zdaleka vše, sám Depp totiž tvrdí, že se věci mají zcela jinak a že domácího násilí se měla Amber Heard opakovaně dopouštět na něm. A problémem pro hrdinku Me Too je, že jeho důkaz se zdá být poněkud silnější než ten její.

Na internetu se totiž objevila fotografie Johnnyho, kterak leží na nemocničním lůžku. Je přikryt nemocniční dekou, prst má obalený v kapesníku a na tváři červenou skvrnu. Snímek měl vzniknout v roce 2015 poté, co ho tehdy ještě manželka Amber napadla.

Amber Heard a její údajný důkaz: monokl, který vypadá jako přimalovaný.

Podle soudního dokumentu Depp na policii vypověděl, že se s Heard hádal, načež ona začala nepříčetně zuřit. Chtěl se jí prý vyhnout a šel si k domácímu baru nalít drink, ona prý ale šla za ním a hystericky na něj křičela. 

Krátce poté, co se Depp napil, po něm podle jeho slov hodila lahev, ale netrefila se. Sáhla proto po druhé lahvi, tou už svého muže zasáhla a rozřezala mu prst na ruce. Krátce nato ještě měla vzít cigaretu a típnout mu ji o tvář.

Ještě jako spokojený páreček

Válka se nyní logicky rozhořela i mezi právníky kdysi zamilovaného párečku. 

Ti od Johnnyho Deppa tvrdí, že mají ještě mnohem více důkazů o tom, jak to ve skutečnosti v bouřlivém manželství bylo. Ti od Amber Heard zase prohlašují, že Deppova fotografie nedokazuje nic, pouze skutečnost, že se populární herec snaží zoufale odvrátit pozornost od psychického i fyzického zneužívání jejich klientky.

Podaří se soudu tuhle hvězdnou aféru rozklíčovat?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 20:17 úterý 26. listopadu 2019. Anketa je uzavřena.

  • 50
  • 25
  • 21
  • 21
  • 20
  • 20