To jsi ty, Joe?! Nově zvolený prezident USA Biden šokuje fotkami z mládí

Ačkoliv je úřadující prezident USA Donald Trump odhodlán zvrátit prohru u soudu, po sečtení hlasů platí, že volby vyhrál Joe Biden. Na první pohled působí demokratický kandidát jako roztomilý dědeček, také je ve svých 77 letech nejstarším zvoleným prezidentem. Zřejmě ale netušíte, že před pár desítkami žhavil ženská lýtka na potkání!

Ve svých šestadvaceti letech byl Joe Biden švihák s elegantně rozcuchanými kaštanovými vlasy. Nosil košile s krátkým rukávem, jezdil kabrioletem, hrál fotbal ve škole a vydělával si jako plavčík.

Fotografií z mládežnických let se Joe Biden pochlubil na sociálních sítích už v době, kdy byl viceprezidentem Baracka Obamy. Způsobil tím neuvěřitelný poprask. 

Teď začala jeho fotka obíhat sociální sítě znovu. A i spousta dalších.

Ačkoliv Joe Biden zamlada působil jako elegán z reklamy, jednoduchý život rozhodně neměl. V pouhých osmadvaceti letech přišel o první manželku Neiliu i teprve roční dcerku Naomi, které měly autonehodu.

Takto vypadal Joe Biden ve svých 26 letech.

Před pěti lety prožil největší noční můru rodičů podruhé, to když pohřbíval syna Beaua.

Joe Biden

Teď ale Bidena čeká to zřejmě vůbec nejšťastnější období v životě. Nástup do Bílého domu ho čeká v lednu, následující měsíce se ale ponesou především v duchu soudních tahanic, jež chystají právníci Donalda Trumpa.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:58 pondělí 8. března 2021. Anketa je uzavřena.

  • 48
  • 34
  • 15
  • 14
  • 12
  • 11