Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Loni jsem se zázračně uzdravil, bylo to vážné. Teď pomáhám Zuzaně, učíme se spolu, říká Paroubek

    Dlouhodobě pomýšlí na návrat do velké politiky, jenže loni jeho plány hatily zdravotní potíže. Mluvilo se o tom, že jsou vážné povahy, Jiří Paroubek se ale zdráhal jakkoliv je komentovat. V pořadu PoliTikTok nicméně expremiér naznačil, že se skutečně jednalo o vážnou nemoc, ta je ale podle něj minulostí, vyléčil se prý až zázračně, a to i díky čínské medicíně. Problémy naopak sužují jeho bývalou manželku Zuzanu, která je na invalidním vozíku. S další exmanželkou Petrou zase Paroubek v poslední době narovnává vztahy.

    O vážné nemoci Jiřího Paroubka se spekulovalo loni na podzim, sám někdejší premiér ale o svém stavu příliš mluvit nechtěl. V pořadu PoliTikTok udělal malou výjimku. Ač stručně, pochválil si, jak dobře se mu momentálně daří.

    „Mám se dobře, dobré to je. Musím říct, že jsem měl minulý rok nějaké zdravotní trable, ale ty se vyřešily až zázračně, takže v tuhle chvíli nic vážného nemám. Můžu se věnovat prakticky čemukoliv,“ prozradil hned na úvod Paroubek.

    Stále ovšem platí, že konkrétní o svém zdravotním stavu být nechce.

    „Nechtěl jsem to vůbec specifikovat a nechci to specifikovat ani teď. Je to zbytečné a já si nerad otvírám rány před veřejností a nemám to rád ani u druhých. Využil jsem vynikající péče českých lékařů a čínské medicíny. A také exotické kubánské medicíny. Jde o kapky jedu modrého škorpiona, dokonce vím, že přes sankce, které jsou na Kubu uvaleny Spojenými státy, se to používá i na některých amerických klinikách,“ prozradil expremiér.

    Jak také uvedl, nadále se věnuje čínskému cvičení čchi-kung, chodí na procházky se svými psy Amy a Amor a také se vyhýbá červenému masu.

    Paroubkovy pejsci Amy a Amor

    Koho teď zdravotní problémy trápí více, to je Paroubkova bývalá manželka Zuzana. Ta se již delší dobu pohybuje na vozíku.

    „Rozumíme si. Byli jsme spolu osmadvacet let, takže by bylo nevkusné, kdybych se o ní teď tu a tam nepostaral, když něco potřebuje. Ona samozřejmě není tak úplně mobilní, jezdí na vozíčku, takže potřebuje pomoc. Ale pořád je v dobré formě. V současnosti spolu děláme dvakrát týdně francouzštinu,“ popsal Jiří Paroubek.

    Se Zuzanou má také syna Jiřího, který podniká. Tomu se prý v poslední době daří dobře. A radost dělá šéfovi České suverenity také zlepšující se vztah s druhou exmanželkou Petrou, se kterou se hodně dlouho soudil.

    Zuzana a Jiří, když ještě tvořili pár.

    „Myslím, že se teď Petra i já snažíme, i když já se nemusím snažit tolik, protože jsem smířlivý člověk. Ty vztahy jsou teď, řekl bych, normální a hlavně nás spojuje zájem o dceru. Díky dceři to přišlo samo. Já bych ji samozřejmě rád viděl častěji a častěji bych chtěl ovlivňovat její život, ale nějak k tomu nedochází, protože má většinou o víkendech různé závody v plavání nebo se učí, takže se nevidíme tolik,“ vysvětlil Jiří Paroubek.

    Lásku si pak užívá se svou třetí, současnou manželkou Gábinou, kterou potkal díky politice.

    „Daří se nám tak jako před svatbou. Je to klidná, chytrá žena, která dovede projevit i svůj názor. Náš vztah se vyvíjel postupně, a když ode mě Petra odešla, dali jsme se dohromady,“ popsal Paroubek.

    Fotogalerie