Ovčáček si rýpl do Kalouska s Drahošem. Na Twitteru to schytal i se Zemanem

Chtěl být lidmi považován za bystrého, vtipného a inteligentního tiskového mluvčího. Jiří Ovčáček ale opět za svůj příspěvek na Twitteru dostává naloženo ze všech stran. A co víc, schytává to i „jeho“ prezident Miloš Zeman. Proč do ostře sledované dvojky česká veřejnost zase šije?

Jiří Ovčáček na svém Twitteru uveřejnil další kontroverzní příspěvek. Tentokrát šlo o společnou fotku prezidentského kandidáta Jiřího Drahoše a předsedy TOP 09 Miroslava Kalouska.

Zemanův mluvčí ke snímku napsal: „Některé věci bychom si měli velmi dobře pamatovat.“ Chtěl tím nejspíše dát najevo, že Jiří Drahoš by v případě zvolení nejspíše nebyl až tak nestranický prezident, jak sám uvádí. Odezva na sebe nenechala dlouho čekat.

Během chvíle vyrojilo mnoho komentářů od uživatelů Twitteru, kteří šijí do prezidentova mluvčího, ale i do samotné hlavy státu. Duo z Hradu to za kontroverzní příspěvek schytává doslova ze všech stran.

23.září 2017 v 15:22, příspěvek archivován: 24.září 2017 v 09:38

Některé věci bychom si měli velmi dobře pamatovat. https://t.co/BGKkjEHtFI

Zdá se, že Ovčáčkovi kritici vymysleli novou hru, která má opravdu velký potenciál stát se hitem na sociálních sítích. 

Pod výše zmíněným příspěvkem se množí fotografie Miloše Zemana, ke kterým lidé přidávají komentáře typu: „Ano, jsou věci, které bychom si měli skutečně pamatovat!“

23.září 2017 v 15:41, příspěvek archivován: 24.září 2017 v 09:39

@PREZIDENTmluvci Některé věci bychom si měli velmi dobře pamatovat. https://t.co/mUC1WjSbN7

Hradní mluvčí tak opět ukázal, že Twitter pro něj není jen skvělým komunikačním prostředkem a zdrojem zábavy, ale také zkázou. Za každý jen zlehka kontroverzní příspěvek dostává totiž pořádný kouř jak Ovčáček, tak i prezident Zeman.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:11 pondělí 22. ledna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 27
  • 18
  • 17
  • 10
  • 8
  • 8