Ovčáčkova svatba s Ukrajinkou: Zemanův mluvčí zatajil veselku před kolegy z Hradu

Na Twitteru chrlí jeden příspěvek za druhým. Nyní se ale prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček (43) ukázal jako velký tajnůstkář. Před pár dny se měl oženit s ukrajinskou přítelkyní, se kterou prý chodí už několik měsíců. Ovčáček navíc vyženil i syna v předškolním věku. Podle exkluzivního zdroje Expresu Zemanův mluvčí svatbu zatajil i před svými kolegy z Hradu. „Nikdo neměl ani tušení, že má vůbec partnerku,“ svěřil se nám člověk, který má k Ovčáčkovi velmi blízko.

O utajené svatbě Jiřího Ovčáčka s neznámou Ukrajinkou jako první informoval server Blesk.cz. „Byl to obřad v úzkém kruhu nejbližších přátel,“ svěřil se zdroj Blesku.

Na veselce byl kromě novomanželů také nevěstin syn v předškolním věku. Ovčáček měl s neznámou Ukrajinkou tvořit pár už od jara, kdy hradní mluvčí v rámci pomoci běženců ženu ubytoval.

Redakce Expres.cz Jiřího Ovčáčka kontaktovala. Zemanův mluvčí, který jinak na veškeré zprávy od novinářů odpovídá téměř okamžitě, ale zatím nereagoval. Podle všeho je se svou milou na svatební cestě po České republice.

Důvěryhodný zdroj Expresu z Hradu nám ale naznačil, že Ovčáček svou velkou životní událost zatajil před svými spolupracovníky.

„Neměli o tom ani tušení. Nevěděli ani to, že má několik měsíců partnerku,“ řekl nám člověk, který má k Ovčáčkovi velmi blízko.

Nabízí se otázka, zdali o svatbě věděl prezident Zeman. Údajně prý ano a celou dobu svého mluvčího podporoval. Zajímavé je, že ve spojitosti s Ovčáčkem se v posledních letech spekulovalo, že ho přitahují spíše muži.

Sázkové kanceláře dokonce před několika lety vypisovaly kurzy na to, jestli Ovčáček přizná homosexuální orientaci. Nikdy se tak ale nestalo, místo toho přišla překvapivá svatba s neznámou Ukrajinkou.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:47 úterý 7. března 2023. Anketa je uzavřena.

  • 66
  • 32
  • 16
  • 12
  • 10
  • 5