Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Znásilnil mě poslanec Navrátil, tvrdí masér. Brutální nesmysl, vydíral mě, řekl lidovec Expresu

    Lidovec Jiří Navrátil | foto: Profimedia.cz

    Hodně rušno je aktuálně v řadách vládní KDU-ČSL. Jeden z jejích poslanců, Jiří Navrátil, čelí obvinění maséra, který se s ním seznámil na erotickém serveru. Ten už podal trestní oznámení a policii popsal perverzní detaily setkání. Podle poslance, s nímž Expres.cz mluvil už před časem, jde naopak o brutální nesmysl. Masér je podle něj psychicky nemocný a zřejmě ho prý rozzuřilo, že odmítl dále využívat jeho služby.

    O případu jako první informoval server PrahaIN.cz. Expres.cz s mužem, který lidoveckého poslance ze znásilnění obviňuje, před časem mluvil. Ukázal nám policejní spis, kde popisuje detaily údajného činu. Potkat se měli na serveru Amatéři.cz. Domluvili se na masáži, masér za Navrátilem dojížděl do jeho poslaneckého bytu. Cena za masáž se měla pohybovat kolem dvanácti tisíc korun.

    Muž ale tvrdí, že mu poslanec od počátku dělal nemravné návrhy. Zlomové mělo být poslední setkání.

    „Otevřel mi nahý a byl již vzrušený. V televizi měl již puštěné gay porno, a to sadomaso, a ukazoval mi svoje erotické pomůcky, které používá. Bylo jich asi deset. Byla to dilda, masturbátory, vibrátory, roubík, škraboška, bičík a růžovobílé peří, pouta, skřipce, svíčky,“ popisuje masér.

    Poslance obviňuje také z toho, že mu do pití hodil něco na omámení. Měla následovat menší hádka, masérovi se nelíbily politikovy nemravné návrhy, vše se ale pak zvrtlo v honičku, při níž měl poslanec údajně muži podkopnout nohy, svalit ho na postel a spoutat.

    Následně ho, podle výpovědi na policii, znásilnil, přičemž muž prý jeho penis cítil až ve střevech. Také po něm údajně lil vosk a došlo i na mnohem perverznější praktiky. Expres.cz s dotyčným politikem mluvil ještě v době, kdy on sám policií kontaktován nebyl. Obvinění razantně popírá.

    Poslancovo kompletní vyjádření

    Mé osobní vyjádření je, že to je brutální nesmysl. K ničemu takovému by z mé strany nikdy nedošlo. U pana X jsem si objednal obyčejnou masáž, a to dvakrát. Vždycky jsem ty masáže normálně zaplatil podle jeho vyúčtování, a řekl bych, že to byly opravdu vysoké ceny.

    Pan X mi poté začal dost často psát, v podstatě bych to považoval za stalking. Psal mi vyloženě hodně osobní věci. Když jsem odmítl další jeho služby s tím, že tak drahé masáže platit nebudu a raději si objednám masáž jinde a zbytek peněz dám na charitu, odpověděl mi, že přece také jako firma platí charitu. Když vidím tu komunikaci z poslední doby, na kterou už jsem fakt nereagoval, řekl bych, že pan X bude nejspíše trochu nemocný. Nejsem to schopen říct, nejsem lékař.

    Dozvídám se to od vás, z médií, to už člověk uvažuje, o co asi tomu člověku jde. Když vám někdo napíše: Máš posledních sedm minut na to, abychom to vyřešili osobně, uvažuji nad tím, jestli mě nechtěl vydírat.

    Když jsem se rozhodoval, jestli si opravdu jeho masáž objednat, tvrdil mi, že je certifikovaný masér a že má certifikát i z Bali. Říkal jsem si, že to bude skvělý masér, má zkušenosti, proto jsem do toho tehdy šel. Během osobní konverzace tam ale z jeho strany byly osobní pozvánky, kdy mě například v sobotu zval na otevření nějakého jeho dalšího masérského prostoru někde na Václavském náměstí, potom mě zase zval jinam. Nejsem ani schopen podle jeho telefonního čísla dohledat, jestli opravdu někde nějaká jeho pevná provozovna existuje.

    Připadá mi to od něj jako vydírání, a jakmile mě policie pozve k nějakému vysvětlení, pochopitelně si celou konverzaci, ze které je vše patrné, vezmu s sebou. Jak ale říkám, pokud ten člověk skutečně je nemocný, já mu jako náměstek pro sociální oblast rozhodně nechci více ublížit. Znám z našich sociálních služeb spoustu případů, kdy lidé mají podobné problémy, a je mi to líto. Já se tomu člověku snažil pomoci i finančně, protože ty masáže skutečně nebyly za nízké ceny.

    Platby byly skutečně jen za masáž. Uváděl, že jeho sazba je 3990 korun. Tu pak například natáhl masáží krční páteře navíc. Vždycky se mě následující den po té masáži ptal, jak se cítím, jestli je všechno v pořádku. Například po té druhé masáži jsem mu na to odpověděl, že mě bolí za krkem. On na to zareagoval, že to je správně, že takový byl účel, protože bylo potřeba něco odblokovat.

    Z jeho strany mě to velmi mrzí, ale ta komunikace z jeho strany byla taková, jaká byla, a já jsem připravený ji předložit.

    Myslím, že v tom z jeho strany mohla hrát určitou roli žárlivost. Nechci to ale komentovat, protože bych nechtěl jemu samotnému ublížit. Skutečně se domnívám, že není úplně zdráv. Je skutečně zvláštní, že podá trestní oznámení a rozešle to médiím. Co mě nejvíce zaráží, je to, že kdyby k tomu skutečně došlo, tak jak to chcete s tím člověkem, který by vás znásilnil, osobně řešit? Jako že vás z toho vyplatí? Připadá mi to úplně za čarou všeho.

    Hrozil mi, že podá trestní oznámení a půjde do médií. A že mi dává sedm minut na to, abychom se osobně sešli. Na to už jsem nijak nereagoval, protože to už byla směs několika esemesek, které zasahovaly do osobního života.

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 13:06 sobota 6. května 2023. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      90
    • Super
      11
    • Cože
      10
    • Trapas
      5
    • Sladký
      5
    • Tvl
      3