Jiří Kajínek jede jako smyk! Po letech si sedl za volant a vděčí za to své Magdě

Jiří Kajínek si po více jak dvaceti letech za mřížemi užívá všech slastí, které život na svobodě nabízí. Hned poté, co opustil brány věznice, se vydal za svou přítelkyní Magdou G., vedle které září jako sluníčko. Teď si po dlouhé době také sedl za volant a vyzkoušel si, jaké je to být řidičem. Jak je možné, že doživotně odsouzený vězeň má platný řidičský průkaz?

Jiří Kajínek, který si měl odpykat doživotní trest, ale před pár dny ho omilostnil prezident Miloš Zeman, si teď užívá svobody plnými doušky. Jeden den si se svou přítelkyní Magdou G. vychutnával romantickou projížďku po Vltavě, o 24 hodin později už se v novém outfitu usmíval před novináři v Brně.

Dnes se fotografům Expres.cz podařilo legendárního vězně vyfotit při dalším unikátním okamžiku. Šestapadesátiletý muž si po dlouhých letech sedl za volant a vychutnal si jízdu v autě své přítelkyně.

Jak je ale možné, že Jiří Kajínek, který byl už jaksi smířený s doživotním žalářem, má platný řidičský průkaz? „Před sedmi lety jsem si ho nechal obnovit,“ přiznal nejslavnější český vězeň v Brně novinářům.

Jiří Kajínek si díky Magdě opět vyzkoušel, jaké to je řídit auto.

Muž, který si odpykal více než dvacet let za mřížemi, tak nejspíše tušil, že se na svobodu vrátí.

Kajínek si sedá na místo řidiče, před sedmi lety si ve vězení obnovil řidičák.

Jeho víra se mu vyplatila a teď je z něj opět šofér. Podle exkluzivních informací redakce Expres.cz si zamilovaný pár vyjel do šedesát kilometrů vzdálené Třebíče, kde oba poobědvali s přáteli v místní restauraci.

Jiří Kajínek se proháněl ve Škodě Rapid.

Někdo by chtěl jízdu „odfláknout“ a být v cíli co nejdříve. To ale není styl Jiřího Kajínka. Po dlouhé době si chtěl pořádně vychutnat jízdu v bílé Škodě Rapid, a proto podle informací Expres.cz zvolil delší trasu a se svou přítelkyní se projížděl malými uličkami a kochal se pohledem na krásnou krajinu.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:20 sobota 23. září 2017. Anketa je uzavřena.

  • 128
  • 30
  • 26
  • 21
  • 20
  • 15