Kajínek o Tempelově výzvě k boxu: Usmívám se, nechci s tím mít nic společného

Dočkáme se vyřizování účtů z vězení v ringu? Za vraždu odsouzený a později osvobozený Robert Tempel by si to rád rozdal v boxu s Jiřím Kajínkem, protože ho prý nebaví si vyřizovat účty skrze média. Nad takovou taškařicí ale nejznámější český vězeň, omilostněný prezidentem Zemanem, kroutí hlavou. „Vůbec se mě to netýká,“ řekl nám.

Kajínek s Tempelem se potkali ve výkonu trestu, jejich cesty se ovšem rozešly. Skrze média či sociální sítě se navzájem obvinili ze lží. Tempel Kajínka nařkl, že byl ve vězení agentem, co donášel na ostatní, Kajínek zase o Tempelovi prohlásil, že se za mřížemi tvářil jako jeho nejlepší kamarád, přitom ho třikrát udal, a že se po jeho propuštění obává o své nejbližší.

„Je to člověk, který si strašně vymýšlí. Cokoliv řekne, je lež. Já bych se s nikým takovým nikdy nebavil, ale když žijete ve vězení, těm lidem se vyhnout nejde. Tempel se na mě až nechutně přilepil a teď vykládá, že to bylo opačně,“ řekl Jiří Kajínek nedávno Expresu.

Robert Tempel se teď prý rozhodl spory definitivně rozseknout. Kajínka vyzval na souboj v boxu, což je v poslední době oblíbený sport i mezi celebritami. Dokonce prý jedná s organizací Czech Boxing Management, která má zájem zápas dvou bývalých vězňů uspořádat.

Z Jiřího Kajínka je influencer. Má dokonce i vlastní trička.

Vidina „money fightu“, který by k obrazovkám přilákal nepochybně spoustu lidí, ale naráží u druhé strany. 

Expres oslovil Jiřího Kajínka s dotazem, nakolik je takový zápas reálný.

„Ne, nic o tom nevím. Nikdo mi nic takového neřekl, ani se mě nikdo neptal,“ utnul nás Kajínek a dodal, že se věcí nehodlá vůbec zabývat.

„Tempelův rozhovor jsem zaznamenal. Vůbec se mě to netýká, jenom se nad tím usmívám. Ani se k tomu nebudu dál vyjadřovat,“ řekl.

Robert Tempel

Vracet se nechtěl ani k samotnému Tempelovi a jejich osobním sporům.

„Už jsem o něm řekl svoje, pomlouvá mě a tváří se, že on sám je ten hodný. Nechci s ním mít vůbec nic společného a bavit se s ním,“ odmítl Jiří Kajínek.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:00 čtvrtek 7. července 2022. Anketa je uzavřena.

  • 24
  • 5
  • 4
  • 4
  • 2
  • 1