Čunek. Jiří Čunek! Senátor řádí v akční scéně: Zahrál si na Bonda a skákal salta

Jiří Čunek (60) patří dlouhodobě mezi nejzaměstnanější české politiky. Figuruje jako senátor v obvodu Vsetín a zároveň je od roku 2016 hejtmanem Zlínského kraje. Zdá se, že energie má ale i tak na rozdávání. Nově si vyzkoušel roli akčního hrdiny! Jak mu to šlo?

Dlouholetý člen KDU-ČSL Jiří Čunek se na svém Facebooku pochlubil půlminutovým akčním videem, v němž si zahrál hlavní roli. Není jasné, jestli šlo o „záporáka“, nebo Čunek ztvárnil kladnou postavu.

V krátkém videu politik pobíhá po poschodí, skáče jako zběsilý, dělá salta a vypadá to, že má něco za lubem. Čunkův komentář na Facebooku naznačuje, že jeho postava byla inspirována kultovním agentem Jamesem Bondem.

„Čunek. Jiří Čunek. Podívejte se na toto akční video, které jsme natočili s jediným cílem. Přivést do našeho krásného kraje zajímavé filmové projekty, jejichž ekonomický a marketingový přínos pomůže v regionu rozvinout místní infrastrukturu,“ píše Čunek, který si natáčení očividně užil.

Ve videu ukázal tvář pravého drsňáka, a dokonce hodil i pěkně frajerské salto. S největší pravděpodobností ho ale v tu chvíli musel zastoupit nějaký zkušený kaskadér.

Populární politik by mohl být nový James Bond.

Na sociální síti se Čunek poté pochlubil i videem, které mapuje natáčení této akční scény. Na této nahrávce je vidět, jak Čunka štáb připravuje na jeho životní roli.

Jiří Čunek si zahrál v akční scéně.

Stejně jako největší filmové hvězdy musel i Jiří Čunek strávit chvilku v maskérně.

Jiří Čunek si zahrál na filmovou hvězdu.

Krátká akční scénka se na Facebooku dočkala velice pozitivního ohlasu. 

„Jirko, super, jste borec,“ vzkazují politikovi jeho fanoušci, kteří se podivují nad tím, jak může být Čunek v šedesáti letech v tak dobré kondici.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:00 sobota 23. listopadu 2019. Anketa je uzavřena.

  • 31
  • 22
  • 21
  • 16
  • 13
  • 12