Daniel Herman oplakával Jindřicha Forejta. Dobrá zpráva je, že žije

Informace o úmrtí bývalého hradního protokoláře Jindřicha Forejta (43), který byl s mrtvicí hospitalizován v motolské nemocnici, byly nepravdivé. Za jeho duši se veřejně modlil i mluvčí prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček.

Informace o náhlém úmrtí bývalého ředitele protokolárního odboru Kanceláře prezidenta republiky šokovala všechny jeho blízké a přátele. Jelikož ji potvrdil sám bývalý ministr kultury Daniel Herman, nikdo o smutné zprávě nepochyboval.

Jindřich Forejt, bývalý hradní protokolář, zemřel. V různých pozicích jsme se řadu let potkávali. I když naše setkávání bylo často dosti komplikované, skláním se před majestátem smrti a přeji zesnulému lehké odpočinutí. RIP,“ napsal Herman na Twitter.

Přidal se k němu i mluvčí Miloše Zemana a Forejtův bývalý kolega Jiří Ovčáček. „Prosím o modlitbu za Jindřicha Forejta, který dnes opustil tento svět,“ napsal prezidentův mluvčí.

Oba se však spletli a svého přítele pohřbívali s předstihem. Zprávu dementoval ředitel motolské nemocnice. „Nikdo v tomto věku ve Fakultní nemocnici Motol nezemřel,“ řekl bez dalších podrobností ředitel nemocnice Miloslav Ludvík.

Jindřich Forejt byl sice po mrtvici hospitalizován v motolské nemocnici, stále je ale živý a o svůj život bojuje jako lev.

Celá redakce Expresu mu přeje brzké uzdravení.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 21:12 středa 30. června 2021. Anketa je uzavřena.

  • 9
  • 6
  • 5
  • 3
  • 3
  • 2