Diplomatova ruka na bříšku těhotné Bokové a babička Witowská. Snímek, o němž se mluví...

Svět je malý a o náhody tu není nouze. A tak se stalo, že rodinná fotografie z inaugurace Petra Pavla odhalila pro veřejnost dosud neznámé propojení rodu Bokových a Kolářových. Světlana Witowská tvoří od roku 2019 pár s bývalým diplomatem Petrem Kolářem, jehož nejmladší syn Adam zase čeká s herečkou Jenovéfou Bokovou prvního potomka.

Fotografii, na níž pózuje několik rodů, zveřejnil poslanec Ondřej Kolář z TOP 09 (stojící vpravo) a napsal pod ni výstižný komentář: „Při pohledu na tuto fotografii mě napadá: Prosím vás, kam až sahají Kolářovi?“

Kolář je vystudovaný právník, který byl v letech 2014–2022 starostou v Praze 6 a již druhým rokem je poslancem Poslanecké sněmovny za TOP 09. Nahradil na kandidátce Dominika Feriho, jenž po sexuálnímu skandálu odešel z politiky.

Vedle něj stojí Světlana Witowská (50), rozená Ševčíková, která odešla z České televize v roce 2022 a následně ohlásila přechod do online deníku Aktuálně.cz, kde moderuje internetový pořad Spotlight.

Ze dvou nevydařených manželství má dva syny, Viktora (22) a Filipa (11), který na snímku stojí vedle maminky. Witowská a Kolář jsou partneři od roku 2019, oba se veřejně výrazně angažovali ve zvolení Petra Pavla prezidentem.

Herečka Jenovéfa Boková (30, jejíž porod je na spadnutí, vyrazila na prezidentskou inauguraci s partnerem Adamem, který ji něžně opečovával.

Vedle Světlany stojí Adam Kolář (32), druhý syn diplomata Petra Koláře, který shodou okolností pracoval v České televizi jako reportér. S Jenovéfou Bokovou čeká prvního potomka. Pro Petra Koláře, jenž se od svých potomků už dočkal šesti vnoučat, to bude další přírůstek do rozvětvené rodiny, nevlastní babičkou se ale poprvé stane Světlana.

Jenovéfa Boková ukázala těhotenské bříško.

Vedle Adama stojí jeho partnerka, známá česká herečka a houslistka Jenovéfa Boková (30). Na předávání cen Český lev všechny překvapila tím, že už je v devátém měsíci těhotenství. S nejmladším Kolářem jsou spolu od začátku roku 2022 a zprávu o těhotenství zveřejnili před pár týdny.

Poslední na snímku je Petr Kolář (60), klíčový člověk nového prezidenta. Po odchodu z diplomacie se začal věnovat politicky vlivovému byznysu a je považován za objevitele Petra Pavla, také se s ním počítá do týmu prezidentské kanceláře.

Kolář v lednu 2020 ovdověl, z manželství má syny Ondřeje a Adama. Na společném snímku má ruku položenou na těhotenském bříšku své snachy, což na sítích vyvolalo některé nevhodné komentáře.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:20 pondělí 10. července 2023. Anketa je uzavřena.

  • 146
  • 21
  • 11
  • 9
  • 7
  • 2