Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Svatba Gatesovy dcery za 44 milionů: Kdo nebyl očkovaný, měl vstup zakázán!

    Dcera Billa Gatese se vdávala. Na veselku za 44 milionů mohli jen očkovaní s testem. | foto: Profimedia.cz

    Manželství rodičů se sice rozpadlo, Jennifer Gatesová přesto prožívá jedno z nejšťastnějších období v životě. Dcera jednoho z nejbohatších mužů planety naopak do svazku manželského vstoupila! A veselka byla zatraceně netradiční. Přijít mohli jen očkovaní, a to ještě ke všemu s negativním testem. Vystoupila kapela Coldplay a vše vyšlo na 44 milionů korun!

    Jennifer Gatesová se vdala za parkurového jezdce Nayela Nassara. Američan s egyptskými předky se zúčastnil dokonce i letošní olympiády v Tokiu.

    Právě láska k jezdectví dala obě hrdličky dohromady. Češi ostatně dobře znají příběh, jak Petr Kellner přeplatil právě Billa Gatese, aby dceři Anně koupil koně Catch Me If You Can v přepočtu za čtvrt miliardy korun.

    Své „ano“ si Gatesová s Nassarem řekli před třemi stovkami hostů. Pro ně platila přísná pravidla, každý musel být plně naočkován vakcínou proti covidu-19 a ještě k tomu musel mít negativní test.

    „Rozhodli jsme se, že všichni hosté musí být před svatbou plně naočkováni a také musí mít negativní výsledek testu. Také jsme jim dali k dispozici respirátory. Máme neuvěřitelné štěstí, že se můžeme bezpečně scházet se svými blízkými,“ prohlásila nevěsta v rozhovoru pro magazín Vogue.

    Bill Gates s Melindou vedou dceru Jennifer k oltáři.

    Pochopitelně mezi svatebčany nechyběli rodiče půvabné Jennifer. Bill Gates ji vedl k oltáři a na veselce se za uvolněné atmosféry shledal se stále ještě manželkou Melindou. 

    Pár letos oznámil rozvod a vzhledem k majetkovým poměrům se očekává, že půjde o pikantní soudní tahanici.

    Dcera Billa Gatese Jennifer je krásná mladá dáma.

    Celkově se náklady na veselku vyšplhaly na 2 miliony dolarů, tedy v přepočtu asi 44 milionů korun. A mohly být ještě mnohem vyšší, nebýt toho, že se svatba konala na koňské farmě za více než půl miliardy, která Jennifer patří. 

    Co tedy vypálilo finální účet do tak vysokých částek? Nepochybně to, jaký servis novomanželé třem stovkám hostů zajistili. 

    Na svatbě hrála světoznámá kapela Coldplay, catering zajišťovalo několik luxusních newyorských restaurací a celý víkend se o harmonogram starala Marcy Blumová, asi nejslavnější plánovačka svateb na světě.

    Svatba Gatesovy dcery Jennifer vyšla na 44 milionů korun.

    Sama Jennifer podle serveru Mail Online vystřídala nejméně troje různé šaty od luxusních módních návrhářů.

    „Byl to náročný rok, jak kolektivně s pandemií, tak pro naši rodinu kvůli přicházejícím změnám. Ale naše vzájemná láska byla neustálá. Možnost oslavit svatbu s nejbližšími přáteli a rodinou je splněný sen,“ uvedla Jennifer, která se kromě jezdectví věnuje studiu medicíny.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:15 středa 16. února 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      10
    • Super
      9
    • Haha
      4
    • Sladký
      3
    • Cože
      1
    • Tvl
      1
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...