Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Epstein donutil dívku k masáži tvůrce Simpsonových. „Měl plesnivé a žluté nehty na nohou!“

    Jeffrey Epstein svou nezletilou sexuální otrokyni půjčil tvůrci seriálu Simpsonovi Mattu Groeningovi na masáž nohou. Podle dívky na nich měl odporné žluté a plesnivé nehty. | foto: Reuters

    Byla klíčovou postavou jeho propracovaného pedofilního systému. Virginia Robertsová pracovala u miliardáře Jeffreyho Epsteina naoko jako masérka, ve skutečnosti ale byla jeho sexuální otrokyní a domů mu vodila další nezletilé dívky. A také byla k dispozici Epsteinovým přátelům. Jako třeba jednou, když ji donutil namasírovat nohy tvůrci seriálu Simpsonovi Mattu Groeningovi. Byť byla Virginia jeho fanouškem, zážitek to pro ni byl hororový. „Měl žluté a plesnivé nehty a mezi zpocenými prsty kousky z ponožek. Málem jsem se pozvracela,“ popsala.

    V průměru třikrát denně mu sloužila na sex, dohazovala mu další dívky, a když na to přišlo, půjčil ji i některému ze svých přátel. Tehdy nezletilá Virginia Robertsová byla sexuální otrokyní miliardáře Jeffreyho Epsteina a také klíčovým článkem v jeho pedofilním systému (psali jsme ZDE).

    Jak ukázaly soudem odtajněné memoáry The Billionaire’s Playboy Club (Klub miliardářských playboyů), jednou jejích služeb využil i slavný tvůrce kultovního seriálu Simpsonovi Matt Groening, a to přímo na palubě Epsteinova soukromého letadla. Neznásilnil ji, ani s ním neměla sex, na společné setkání ale nevzpomíná v nejlepším.

    „V letadle byl nečekaný host, letěl s námi producent Simpsonových Matt Groening. Byla jsem nadšená, protože jsem milovala sledování toho seriálu, a chovala jsem se jako nadšená fanynka. Vyptávala jsem se ho na všechno od jeho počátečního nápadu na seriál a odkud vzal postavy. Řekl mi, že je to celé postavené na jeho vlastní rodině, až na ty bláznivé scény, kde Homer škrtí Barta,“ vzpomíná Virginia na tu příjemnější část setkání s Groeningem.

    Pak ale přišlo peklo.

    „Užívala jsem si povídání s ním, když Jeffrey začal trvat na tom, abych Mattovi udělala během letu masáž chodidel. Nikdy jsem klienta neodmítla, ale pak jsem viděla tvar jeho nohou. Málem jsem se pozvracela při myšlence na to, že se jich musím dotknout,“ popsala dnes již dospělá žena.

    Matt Groening je otcem kultovního animovaného seriálu.

    „Měl žluté a plesnivé nehty. Tak, že i kdyby někdo vzal motorovou pilu, měl by problém je ostříhat. V mezerách mezi zpocenými prsty měl kusy ponožek, což pro mě byla třešnička. Pomyslela jsem si, že tohle nemůžu v žádném případě udělat,“ vysvětlila.

    Virginia tvrdí, že měla sex i s princem Andrewem.

    Nakonec si s nechutnou záležitostí přece jen poradila a známého tvůrce Simpsonových namasírovala.

    „Dostala jsem nápad. Šla jsem do zadní části letadla a umyla hadr v horké mýdlové vodě. Vrátila jsem se, omyla mu nohy a namasírovala ho,“ popsala Virginia.

    Takto vypadá Virginia Robertsová dnes.

    Nakonec má ale na setkání se svým idolem i dobré vzpomínky. Groening mladé dívce za odměnu nakreslil dva náčrtky Homera a Barta Simpsonových a po zbytek letu se spolu dál bavili. 

    Na rozdíl od jiných Epsteinových známých, kteří ji využili jen k ukojení sexuálních potřeb, prohlásila, že pro ni setkání s otcem kultovního seriálu bylo potěšením.

    „Vedle kresby na papír napsal: Mojí největší fanynce od Matta Groeninga. A vedle ještě jména bratra a otce, o což jsem ho poprosila. Věděla jsem, že to budou milovat, a bylo to tak milé gesto, že pro mě jeho nohy už pak nebyly problém. Jen jsem se tomu zasmála, a dokonce jsem mu z legrace řekla, aby si zašel na pedikúru, než půjde v Los Angeles na pláž,“ popisuje Virginia v memoárech.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:57 sobota 28. prosince 2019. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      40
    • Super
      37
    • Haha
      37
    • Sladký
      34
    • Cože
      31
    • Tvl
      30